Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az van hogy tavaly egy srác szerelmet vallott... De én elutasitottam... Nemsokkal ezután barátnője lett akivel még most is együtt vannak... És most nemrég rajottem hogy én is szeretem... De ugye van a barátnője és nem tudom hogy mit csinalhatnek hogy össze jöjjünk...

Légyszíves normális válaszokat... Előre is köszönöm....

15/L

2017. máj. 10. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ezt elb*asztad. Várjál amíg szakítanak.
2017. máj. 10. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most semmit.

Legközelebb pedig gondold meg, mielőtt nemet mondasz valakinek.

2017. máj. 10. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ulj meg a seggeden, mert szetcseszni egy kapcsolatot ritka gusztustalan dolog.
2017. máj. 10. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha csak azért kell mert most már nemlehet a tiéd hagyd, de ha tényleg vannak érzéseid akkor próbáld megszerezni
2017. máj. 10. 16:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Vannak érzéseim iránta.. Tudom hogy ezt nagyon elb*sztam... De szeretném helyre hozni... De nem tudom hogy hogy szerezhetnem meg
2017. máj. 10. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy, nyugi, ez normális dolog. A lányoknak sokszor csak akkor tetszik meg egy pasi, ha más is érdeklődik iránta. Nyugodj meg. Szakítani fognak, akkor ti valszeg összejöttök, 2 hónapot együtt vagytok, aztán ti is szakítottok....
2017. máj. 10. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha osszejonnenk 1000000% hogy nem szakítanak 2honap után... Ez bonyolult de... Ebbe biztos vagyok... Csak előbb össze kéne jönni
2017. máj. 10. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!