Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Egy ilyen dolgot nem jó túl gyorsan "elintézni". Az nem lenne a legjobb, ha odaállsz elé és megmondod neki, hogy mit érzel...
Egy pár napig csak próbálj meg beszélgetni vele, mert ugye ez fontos, hogy megismerjétek egymást, tudjatok is egymással beszélgetni, felszabadultabb legyen a légkör közöttetek. Ha ez már úgy ahogy kezd kialakulni, akkor kezdj el felé közeledni, pl ülj közelebb hozzá, esetleg a későbbiekben karold át, esetleg búcsúzáskor ölelés...ha már így kijöttök, a fiú is viszonozza a közeledését; megkérdezheted hogy "Akkor most mi is van közöttünk?" Aztán megbeszélitek a dolgot, lehet, hogy kicsit kínos lesz, de ennyit megthetsz magyarokért... Mivel azt nem tudom, hogy hány éves vagy és milyen jeleket ad a fiú, így nem tudok segíteni többet. Ha van kedved, leírhatod a részleteket vagy nyugodtan privátban!
Mintha magamat hallanám...
A különbség annyi, hogy én fiú vagyok.
Többször készültem a lánynak elmondani, hogy mit érzek iránta, de sose sikerült.. :(
Én örülnék neki ha ő kezdeményezne és szerintem ezzel minden srác így van.
Szerintem amilyen hamar tudod mond el neki, mielőtt késő. Nekem már valószínűleg nem lesz rá esélyem őt jobban megismerni, idén ballagok, ballagás után költözünk, úgy érzem jobb csendben megpróbálni elfelejteni, mint 1 hónap múlva elbúcsúzni, de ez egy másik történet... Viszont, sok sikert kívánok neked, várom a fejleményeket!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!