Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban, akibe úgy érzem, hogy beleszerettem... Na, de ebben az a legfurcsább, hogy egy ideje azt vettem észre, hogy én is tetszem neki. Nem beképzelem, mivel tényleg elég egyértelmű jeleket küldött nekem az elmúlt pár hétben. Viszont... A gond az, hogy egyikünk sem lép, és én ezen most szeretnék változtatni. A kérdés az, hogy hogyan közeledjek felé? Bevalljam neki szemtől szemben az érzéseimet, vagy várjak? Mondjuk, jobb lenne valami olyan megoldást találni, ami nem vesz túl sok időt igénybe, mivel mindjárt itt van a nyár... És akkor nem láthatom, hacsak nem teszek érte. Ti mit tennétek a helyemben? A fiúról tudni kell egyébként, hogy eléggé visszahúzódó és félénk, tehát ez lehet az oka annak, hogy nem igazán mer kezdeményezni.

2017. máj. 10. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Fiúként nyugodtan mondhatom, hogy örülbi fog, ha te kezdeményezel. Amit leírtál az tök jó, csak arra ügyelj majd, hogy ne egy beszélgetésből szakítsd majd ki a fiút mert írtad, hogy visszahuzodo és nem lenne jó ilyenkor bedobni a dolgot. Egyébként hány évesek vagytok, és milyen jeleket küldött?
2017. máj. 10. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Írtam privátban! :)
2017. máj. 10. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Egy ilyen dolgot nem jó túl gyorsan "elintézni". Az nem lenne a legjobb, ha odaállsz elé és megmondod neki, hogy mit érzel...

Egy pár napig csak próbálj meg beszélgetni vele, mert ugye ez fontos, hogy megismerjétek egymást, tudjatok is egymással beszélgetni, felszabadultabb legyen a légkör közöttetek. Ha ez már úgy ahogy kezd kialakulni, akkor kezdj el felé közeledni, pl ülj közelebb hozzá, esetleg a későbbiekben karold át, esetleg búcsúzáskor ölelés...ha már így kijöttök, a fiú is viszonozza a közeledését; megkérdezheted hogy "Akkor most mi is van közöttünk?" Aztán megbeszélitek a dolgot, lehet, hogy kicsit kínos lesz, de ennyit megthetsz magyarokért... Mivel azt nem tudom, hogy hány éves vagy és milyen jeleket ad a fiú, így nem tudok segíteni többet. Ha van kedved, leírhatod a részleteket vagy nyugodtan privátban!

2017. máj. 10. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Neked is írtam privátban! :)
2017. máj. 10. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát az aztán tényleg nagyon furcsa ha két ember tetszik egymásnak :D
2017. máj. 10. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is írtam privátban :D
2017. máj. 10. 15:51
 7/7 anonim válasza:

Mintha magamat hallanám...

A különbség annyi, hogy én fiú vagyok.

Többször készültem a lánynak elmondani, hogy mit érzek iránta, de sose sikerült.. :(

Én örülnék neki ha ő kezdeményezne és szerintem ezzel minden srác így van.

Szerintem amilyen hamar tudod mond el neki, mielőtt késő. Nekem már valószínűleg nem lesz rá esélyem őt jobban megismerni, idén ballagok, ballagás után költözünk, úgy érzem jobb csendben megpróbálni elfelejteni, mint 1 hónap múlva elbúcsúzni, de ez egy másik történet... Viszont, sok sikert kívánok neked, várom a fejleményeket!! :)

2017. máj. 11. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!