Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert hiv el a csaj moziba ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiv el a csaj moziba ha van pasija?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jo lany baratom! Akinek eleg erdekes szemelyisege van es nem tudok ki igazodni rajta, azt tudni kell hogy tavaly januar fele kezdtunk egy csapatban baratkozni es azota is talalkozunk beszelgetunk . Azota az utobbi idoben eleg erdekes a viselkedese.. Neha szokott tapizni ha talalkozunk meg hasonlo amire azt mondja hogy vicc. Persze ezt ugy teszi hogy van pasija! En nem szoktam reagalni ra semmit csak nevetek meg hasonlo de en nem szoktam hozza erni! Multkorjaban tortent egy olyan hogy mondta menjunk el moziba en tokre meglepodtem es persze felve bele is mentem a dologba... jol ereztuk magunkat semmi nem volt azonban haverok is azt mondtak hogy ez nem szimpla barati moziba megyunk volt , ha nem inkabb randi... Nektek mi a velemenyetek? Nem fura az hogy van pasija es elmentem vele moziba? Meg a viccbol tapizas? Hogyan fogjam fel az egeszet?

16 eves fiu vagyok a csaj pedig 14.

Nemetekwt es korotokat is irjatok le.

2017. máj. 10. 10:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát jo, es egesz pontosan miert vagyok az? Mert feltettem egy kerdest?
2017. máj. 11. 06:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy, kérdező, és nem látod a fától az erdőt. Mint ahogy ennyi idősen én sem láttam, és ahogy a neked tanácsot osztók sem látják.

Mit jelent az, hogy egy 14 éves lánynak van pasija? Semmit! Hidd el, nem ez a fiú lesz, aki végül feleségül veszi. Addig még sok-sok fiút megismer, megszeret, csalódik bennük, a pokolba kívánja őket, stb. Mindenki boldog akar lenni. A csaj is. A fiatalság, a tinikor a határaink feszegetéséről, tapogatásáról szól. A másik nemmel, a szerelemmel való ismerkedésről, annak tanulásáról. Mert azt is tanulni kell. Nem tankönyvekből, hanem a másik nemtől, a próbálkozásainkból, a kudarcainkból.

A másik baj az idealizmus. Fiatal korban úgy képzeljük, hogy ha valakinek párja van, az tabu. Hát nem az! Az élet egyébről sem szól, mint hogy megpróbálják elvenni tőled, ami/aki a tiéd. És neked résen kell lenned, meg kell akadályoznod ezt, ha nyerésre akarsz állni majd az élettel szemben. Márpedig az ember akkor boldog, ha nyerésre áll. Egy párkapcsolat nem tabu! Naponta kísértések érik mindkét felet, és ha nem elég erős a szerelem, ami a párjához fűzi, ha a párja nem tartja életben a tüzet, akkor bizony előbb-utóbb győzni fog a kísértés. A feleségem 55 éves, de még mindig van, aki feni rá a fogát.

Rövidre fogva: Ha csaj fiúja nem tudja megtartani a csajt, akkor nem is érdemli meg. Akkor el kell venni tőle. Mint ahogy tőled is el fogják venni, ha nem tartod fenn a szerelmét, ha nem vívod ki a hűségét.

Szóval kapd össze magad, keresd meg a tökeidet, és viselkedj hozzájuk méltón.

2017. máj. 11. 10:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló köszönöm hogy leírtad gondolataidat!

Én azért egy két dologgal vitatkoznék,abból a szempontból hogy értem a kapcsolatot meg kell tartani és hasonló! DE miért probalkoznèk ha valaki masè? Szerintem ez így korrekt! Hogy ha valakinek van valakije akkor azzal nem kezdek ki, mert ez egy szemet húzás! Most nagyon hülye hasonlathoz fogom hasonlítani a dolgot de hirtelen ez jutott eszembe! Ennyi erővel lophatni is lehetne mert hát " nem tudja meg védeni magát akkor elvesztem a pénzét" és hasonló..? Ez így egy kicsit hülyeség szerintem hogy ha nem tudja meg tartani akkor el vehetem meg próbáljam csak elvenni.. Ugyan akkora szemét lennék a dologban mint a csaj... Ès kedves válaszoló szerintem neked is szarul esne ha párod félre kefelne.... Nem akarnal el beszélgetni se pároddal se azzal aki még bas*ta?

2017. máj. 12. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Na, pontosan erről beszélek, Nyuszómuszó! Fiatal vagy és idealista. A párkeresés nem futóverseny, hogy a leggyorsabbé lesz az érem, és azt senki el nem veheti tőle. Profi bokszmeccs inkább. Ha nyersz, megkapod az övet, de mindig lesznek kihívóid, akik ellen meg kell védened. Nem ülhetsz a babérjaidon, folyamatosan formában kell tartanod magad, hogy bizonyíthasd, te vagy a legjobb. Hogy megtarthasd, amit megszereztél.

Igen, nekem is rosszul esne, ha párom félrekefélne. De nem teszi. Tudod, miért nem? Azért, mert én tudom azt, hogy folyamatosan formában kell tartanom magam, hogy (neki) mindig én maradjak a legjobb. Törődnöm kell a lelkével, ápolni kell a kapcsolatunkat.

És ne hidd, hogy az ujjamból szopom ezeket az okosságokat, vagy hogy öröktől való a bölcsességem. Nem. Az évek, évtizedek és a saját hibáim, kudarcaim tanítottak meg a legjobbnak lenni. A siker nem jó tanítómester. Te is csak jót teszel azzal a fiúnak is, a lánynak is, ha kihívások elé állítod a kapcsolatukat. Ha jó párost alkotnak, röhögve túlélik ezt, ha pedig nem, akkor nem illenek össze, valamelyikük (még) nem alkalmas erre, és úgysem lesznek boldogok együtt.

2017. máj. 13. 08:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát köszönom az építő szavakat ! Lehet majd pár év múlva máshogy látom !
2017. máj. 14. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!