Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hiv el a csaj moziba ha van pasija?
Van egy nagyon jo lany baratom! Akinek eleg erdekes szemelyisege van es nem tudok ki igazodni rajta, azt tudni kell hogy tavaly januar fele kezdtunk egy csapatban baratkozni es azota is talalkozunk beszelgetunk . Azota az utobbi idoben eleg erdekes a viselkedese.. Neha szokott tapizni ha talalkozunk meg hasonlo amire azt mondja hogy vicc. Persze ezt ugy teszi hogy van pasija! En nem szoktam reagalni ra semmit csak nevetek meg hasonlo de en nem szoktam hozza erni! Multkorjaban tortent egy olyan hogy mondta menjunk el moziba en tokre meglepodtem es persze felve bele is mentem a dologba... jol ereztuk magunkat semmi nem volt azonban haverok is azt mondtak hogy ez nem szimpla barati moziba megyunk volt , ha nem inkabb randi... Nektek mi a velemenyetek? Nem fura az hogy van pasija es elmentem vele moziba? Meg a viccbol tapizas? Hogyan fogjam fel az egeszet?
16 eves fiu vagyok a csaj pedig 14.
Nemetekwt es korotokat is irjatok le.
tisztázd vele a helyzetet, lehet, hogy már nincs az a "pasija", de mindenképp mondd el neki, hogy így nem lehet, vagy lezárja az előzőt, vagy nem jártok, egyszerre csak egy emberrel lehet járni.
Nemetekwt es korotokat
Istenem... Nekem is van egy legjobb lánybarátom. Együtt járunk mindenhova, inni, kávézni, mozizni, bulizni, de csak mint barátok. Tök jól elvagyunk, imádjuk egymást. És igen, ha adja a helyzet, "poénból" mi is fogdostuk már egymást, de nem gondoltunk bele semmit. Ez van. Lehet van akiezt elítéli és emiatt le is fog pontozni, annyira nem érdekel.
16F (a csajszi 15)
Egy 14 évesnek PASI?
Te meg ne légy már idétlen , fogd meg neki te is ahol csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!