Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj elhivott moziba ennekem illik fizetni a jegyét?
Ha már a csaj megunja a töketlenkedésed és elhív téged -a srácot - moziba, minimum, hogy fizeted. Plusz a nasit is.
...és ha gavallér vagy, utána még beültök valahova.
Mindenki fizesse a saját részét.
Lehet csak úgy hívott el, bármiféle más szándék nélkül, másrészt meg pont hogy az nem imponáló a lánynak, ha te már mindjárt mindenét fizetni akarod, mert ez már olyan mintha tepernél a kegyeiért.
Csak erzed,hogy milyenek azok a talalkozgatasok.
Egyebkent nekem az utolsoval ellentetben pont az jon be inkabb,ha az elejen fizet ezt-azt. Ha mar regebb ota egyutt vagyunk,kifejezetten irrital,ha rendszeresen fizeti a dolgaimat. Azonban nekem olyan furcsa hatast kelt,ha egy srac az elejen nem allja a szamlat. Nem tudom miert,talan igy neveltek,vagy fogalmam sincs.
Persze ahany lany annyi velemeny,ha tetszel neki,nem egy mozijegy ara miatt fog kiabrandulni beloled.
No, de kedves válaszolók! Az nem úgy szokott lenni, hogy az fizet, aki elhívta a másikat? Mikor egy fiú hív el egy lányt, akkor ezt szokták mondani.
Amúgy én fiúként ilyen esetben fizetném a saját részemet.
Egyet értek az előzővel. Ha haverok elhívnak kocsmázni, akkor az azt jelenti hogy állnak nekem legalább 1 sört. Általában az fizet aki hívott.
Ebben a csúnya világban valamilyen oknál fogva megszokottá vállt, hogy a nőknek nem kell tennie semmiért, mert majd a férfi megteszi nekik. Ez egy baromság, de sajnos ez lett az elvárás, ezért ha fel sem ajánlod, hogy kifizeted a jegyét, máris sóher parasztnak leszel beállítva. Sajnos így működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!