Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott egy srác randira? Mit illik? 20/F
nyílván lesznek árak, de ha tudod a hely nevét megtudod nézni, ha nem akkor nyílván lesznek árak, de emiatt ne legyen kellemetlen érzéseid.
érezd jól magadat csak :) ha úgy érzed vigyél pénzt magaddal és próbáld ha úgy érzed fizetni szeretnél hozd fel neki... csak nyugodtan
2015. dec. 16. 17:02
2/15 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm ^^ Annyira izgulok, hogy most nézem az első kérdőjel felesleges. :D Véletlenül raktam oda.
semmi baj, bár én lány vagyok, de én is izgultam annó, hogy mi legyen
de próbálj nyugodt lenni tényleg :) nem véletlenül hívott el Téged :)
2015. dec. 16. 17:07
Szépen kérdezd meg, hogy: "elfelezzük a számlát, vagy majd mindenki kifizeti a sajátját?"
Ha gáláns úriember, akkor azt fogja mondani, hogy hagyd csak, most meghívlak, és akkor annyi, nem kell rámenősnek lenni, simán megköszönöd és élvezed az estét :D (ne felejts el legalább két üveg moët meginni, no meg bélszínt kérni a garnéla után :PP XD)
21/f/a
2015. dec. 16. 17:10
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)) Én passzív vagyok, ő meg aktív, ha ez számít valamit, de nem hiszem. :D Az utolsó válaszolón jót nevettem. :P
Utolsó viccelődött, de abban igaza van, hogy simán rá lehet kérdezni, hogy állhatod-e a részed. Valószínűleg nem hagyja majd, hiszen meghívott, de ezt azért szerintem illik megkérdezni.
2015. dec. 16. 20:07
majd írd meg, hogy mi lett. kíváncsi vagyok:)
2015. dec. 16. 22:08
8/15 A kérdező kommentje:
Megvolt a randi. ^^ Az Intercontinental Budapestben voltunk és nem engedte, hogy én fizessek. :) Nagyon szimpatikus srác, folyton kedveskedett és nagyon udvarias volt. Vacsi után sétáltunk egyet és közben beszélgettünk. Sokat nevettünk és még egy kis ajándékot is kaptam tőle. ^^ Amikor elköszöntünk egymástól még azt is megkérdezte, hogy mikor lesz a legközelebbi talink, ebből azt szűrtem le, hogy nemcsak neten keresztül, hanem élőben is tetszem neki és hogy kedvel. Egyszóval nagyon-nagyon jól éreztem magam és jól esett ez a törődés, kényeztetés a részéről. :D Persze, én is igyekeztem a tudtára adni, hogy bejön nekem. Köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
Óriási taps nektek!:) Legyetek boldogok sokáig egymással!:)
2015. dec. 17. 14:54
10/15 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: