Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12éves korban egy 10éves lányba korai a szerelem? Ki szerint igen ki szerint nem. Aki szerint nem akkor ha tud indokot mondjon
Szia :D szerintem 12 eves korban siman lehet mar vki szerelmes is, persze ez nem olyan mint amit kesobb fogsz erezni szerintem ;) a korkulonbseg sem sok... ha nem ennyi idosek lennetek :/ egy 10 eves lany meg nem erzi ugyan azt mint te es o egyaltalan nem erett meg az ilyenekhez....
13L
Álj. A tetszés, és a szerelem között van különbség, sőtt a gyerekkori szerelem és az igaz szerelem között is. Az ilyen korban "érzett szerelem" inkább olyan előérzet, hogy milyen az igazi, azért itt még nagyon nincsenek meg az igazi érzelmek, amik egy kapcsolathoz kellenek. Természeten lehetsz szerelmes 10-12 évesen, de az még más. 14-15 évesen eljutsz oda, hogy már tudd, hogy miről szól az egész, itt már lehet kapcsolatod, ami komoly is lehet.
Ez nem korai, hanem gyerek szerelem. Korai szerelem nem hisz, hogy létezik.
Szia!
Szerintem is simán lehetsz szerelmes csak annyi a lényeg hogy ne testileg legyetek együtt(szerintem) :)
Nem. Éretlenek vagytok mind a ketten ,egyszerűen csak tetszetek egymasnak ,ereztek valamit de ez nem szerelem ,nem igazi ,nem komoly.
Par év múlva rájössz hogy mennyire felnagyítod a dolgokat és mennyire nem igaz szerelem amit erzel.
Nem korai egyáltalán!
Bármit csinálhattok amit ő is és te is akartok.
Mondd neki hogy szép és hogy ő a mindened, az ilyesmit szeretik
Azért pettinget 10 évesen nagyon nem kellene még.
A gyerekek már kiskorukban szerelmesek.
A fiúknak az anyjuk, lányoknak az apjuk az első szerelme.
Szóval simán lehetsz szerelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!