Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Szerintetek korai lenne ha ittaludna a barátom? 14L
Én 17 voltam, amikor először nálam aludt egy pasi. Azt is nagyon szépen kellett kérnem szüleimtől, hogy megengedjék és volt egy beszélgetés is a védekezésről, amit végig kellett ülnünk. Kínos volt akkor nagyon, de szerintem ez a normális menete a dolgoknak. így tiszta az egész. :)
....és azt te csak hiszed, hogy egy-két puszi,csók és alvás :D
Itt nem is arról van szó, hogy csak csókolóztok vagy sem.
14 évesek vagytok. GYEREKEK. Ilyen fiatalon abszolút, egyáltalán, a legkevésbé sem illendő ott aludni a másiknál. Külön szobában sem. A szüleidnek is roppant kellemetlen lenne vasárnap reggel egy idegen kamaszgyereket kerülgetni meg kínálgatni neszkvik gabonapehellyel.
Én elhiszem, hogy baromi szerelmesek vagytok, de 14 évesen, pláne 2 hónap után, ami SEMMI, még ne vigyétek ennyire túlzásba. Minden varázs elvész pár hónap alatt, ha elsietitek a dolgokat. Ebben a korban, az első tini szerelmekben pont az a csodálatos, hogy még ennyire odavagytok egymásért, ennyire hiányzik a másik, és pont ettől izgalmas, hogy még nem szabad mindent.
Ha 14 évesen már együtt alszol a fiúddal, akkor 18 éves korodra olyan szinten kiégsz, hogy semmiben és senkiben nem leled többé örömödet.
Türelem. Nem kell elsietni a dolgokat, akkor sem, ha esetleg másoktól ezt látod.
Egyébként azok, akik rátámadtak erre a kislányra, jobb ha tudják, hogy nincs értelme tiltani a szexet vagy az együttalvást a kamaszoknak, mert ha otthon nem lehet, akkor megoldják máshol. Akkor pedig még mindig jobb, ha biztonságos helyen vannak.
Tiltással csak azt lehet elérni, hogy a gyereked hazudni fog neked és nem fog megbízni benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!