Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Szerintetek korai lenne ha ittaludna a barátom? 14L
Nem tudom, hogy lehet 80.000 facebook uzenetetek ennyi ido alatt, amikor en a legjobb baratnommel a negy ev alatt 25.000 uzenetet hoztam ossze, ugy, hogy minden nap egy csomot beszelunk.
Es igen, tudom, hogy nagyon megfogtam a lenyeget, de a tobbiek mar elmondtak mindent elottem, amivel egyet is ertek.
Sztem nem, igaz hogy én 16/F vagyok de nekem és a kisebb/nagyobb fiú testvereimnek is megengedték már hogy együtt aludjunk a barátnőinkel ilyen korban,igaz voltak egyéb "elvárások" és "követelmények" és ahogyan az egyik valaszolo is írta hogy nem kell tiltani, így vannak ezzel a mi szüleink is! Ja, és nekem 1,5éve van ~2évvel idősebb barátnőm!:)
Az meg sztem nem lehet kifogás amit az egyik előző írt hogy reggelente senkinek sincsen kedve kerülgetnie egy idegent a házban! Végülis mi eleve sokan vagyunk mert 6-an vagyunk testvérek (5en elég kicsi korkülönbséggel) +2, a szüleink meg néha még +3barátnő =11 :)
14L vagyok, a baratom 18eves, de anyámnak ha elmondanám h pasim van jönne a hegyibeszed meg az egyéb faszsagai, de nem is ez a lenyeg, hanem h ha a szüleid bele is mennének az együttalvasotokba, akkor is tuti h állandóan figyelmének titeket stb, mert aggodnanak erted v valami, tehat nem hiszem h az olyan nyugodtan telne el. De ha megis belemennenek akkor meg oke h azt hiszed h egy ket puszi, csók, de azert ott nehez megállni, nem rosszbol mondom, de kb 65-70%van arra h szexeltek mert egyszer ugy is akarjátok majd, de az előttem szoloknak adok igazat h ha nem is nálatok akk máshol fogjatok kielni egymáson a vagyaitokat, tapasztalatból mondom...
De azert remelem sikeres lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!