Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjek bele egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deadcukikaka kérdése:

Hogyan kezdjek bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok,nem egy felnőtt,ezért kérek tanácsokat.Nem tudom,hogyan kezdjek el kapcsolatot teremteni egy lánnyal.

2017. máj. 8. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
sehogy..
2017. máj. 8. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy!! -.- tanulj inkább kis gyermekem -.-
2017. máj. 8. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:

12 évesen még sehogy!! :D

még van időd erre..

2017. máj. 8. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia :D en sem vagyok sokkal idosebb de hat ha tudok segiteni... mivel ennui idosen meg nem eleg erettek a kapcsolathoz ezert legjobb olyanokkal ismerkedni akik mar erettebek es szeretnenek kapcsolatot... aztan elonyosebb ha nem osztalytars mert ilyen korban nagyon piszkalodos tud lenni az osztaly.... eloben tudsz legjobban ismerkedni de nyugodtan rairhatsz a csajokra attol nem kell paraznod ;)

Es mielott vki mondana te is meg en is kicsik vagyunk meg a kapcsolatokra en is igy gondolom de megis orulok h lehetett ilyenben reszem :D

13L

2017. máj. 8. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyenlőre sehogy, majd 3 év múlva.
2017. máj. 8. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem is fiatal vagy, de azért megpróbálok segíteni. Hívd el a kiszemelted moziba, mekibe, sétálni. És 3-4 alkalom után (ha nem volt még meg a csók) akkor beszéljétek meg, hogy merre halad a kapcsolatottok és, hogy jártok-e.
2017. máj. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!