Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heelloo! Nemrég szakítottam a barátnőmmel, hogyan kezdjek új kapcsolatba? (25F)
Hát öcsém, nem sokszor válaszolok itt, most veled kivételt teszek. Leírom én hogyan csináltam. Nem fogsz normálisnak tartani, de nekem bevált. Ahogy szakítottam, elmentem a legjobb haverokkal inni akikre azelőtt nem volt időm. Ez arra jó, hogy meghúzz egy vonalat, eddig ez volt, holnaptól más lesz. Másnap leszedtem a tindert, és végigmentem rajta. Egy külön kommentet érne mi élmények vannak ott ha jó vagy. A lényeg, hogy a végén már annyi nőm volt hogy randikon már a neveket is kevertem, reggelente meg aztse tudtam melyiknél hol van a bejárati ajtó. Ami a legcsodálatosabb, a soksok nő között pedig legalább lesz 1 vagy 2 akivel érzed, hogy komolyodhatna is. Végül választasz és új életet kezdesz.
Előnyök:
- nem voltak depressziós mindent szétsírok pillanataim pedig én személy szerint hajlamos vagyok rá (főleg egy 3 éves kapcsolat után)
- kiélveztem a szingliséget
- aránylag nem mondanám, hogy felesleges forintjaim mentek volna el, de ehhez jó érzék is kell kibe érdemes ölni.
- célomat végülis elértem
Persze vannak más utak is, lehet a hagyományos önfelőrlő utat követni... de nem hiszem, hogy több értelme lenne mint az én módszeremnek. Merem bátran ajánlani !
Azóta boldog párkapcsolatban élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!