Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Heelloo! Nemrég szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heelloo! Nemrég szakítottam a barátnőmmel, hogyan kezdjek új kapcsolatba? (25F)

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Heelloo! Ezt miért mi mondjuk meg? 25 éves felnőtt férfi vagy, találd ki.
2016. dec. 22. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát öcsém, nem sokszor válaszolok itt, most veled kivételt teszek. Leírom én hogyan csináltam. Nem fogsz normálisnak tartani, de nekem bevált. Ahogy szakítottam, elmentem a legjobb haverokkal inni akikre azelőtt nem volt időm. Ez arra jó, hogy meghúzz egy vonalat, eddig ez volt, holnaptól más lesz. Másnap leszedtem a tindert, és végigmentem rajta. Egy külön kommentet érne mi élmények vannak ott ha jó vagy. A lényeg, hogy a végén már annyi nőm volt hogy randikon már a neveket is kevertem, reggelente meg aztse tudtam melyiknél hol van a bejárati ajtó. Ami a legcsodálatosabb, a soksok nő között pedig legalább lesz 1 vagy 2 akivel érzed, hogy komolyodhatna is. Végül választasz és új életet kezdesz.

Előnyök:

- nem voltak depressziós mindent szétsírok pillanataim pedig én személy szerint hajlamos vagyok rá (főleg egy 3 éves kapcsolat után)

- kiélveztem a szingliséget

- aránylag nem mondanám, hogy felesleges forintjaim mentek volna el, de ehhez jó érzék is kell kibe érdemes ölni.

- célomat végülis elértem

Persze vannak más utak is, lehet a hagyományos önfelőrlő utat követni... de nem hiszem, hogy több értelme lenne mint az én módszeremnek. Merem bátran ajánlani !

Azóta boldog párkapcsolatban élek!

2016. dec. 22. 15:56
 3/6 A kérdező kommentje:
tinder, megpróbálhatom, csak ott az a bukó, h ha nem jó profilképet használok akkor kizárom magam a környékbeli csjaoktól.
2016. dec. 22. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Heelloo! Hamarosan karácsony és nem tudom mit vegyek a barátnőmnek. Ötlet, hogy mit vegyek?
2016. dec. 22. 16:31
 5/6 anonim válasza:
Hát először próbálj neten kapcsolatba lépni, és azon keresztül megtudod figyelni,hogy normális-e vagy csak sz*x-re megy.Utána ha kiderült és normális,akkor talizzatok élőbe,és ha nem jön be,akkor kezd előrör
2016. dec. 25. 07:45
 6/6 Karenjeans87 ***** válasza:
Először rendezd le magadban a szakítást! Ha már érzelmileg nem visel meg olyan szinten regisztrálj egy társkeresőre. Saját képpel, s valami vicces őszinte szöveggel miért te lennél a nyerő!A másik lehetőség, járj emberek közé, legyen új hobbid, s ott megismersz valakit.Esetleg vegyél egy kutyát, akkor más kutyatartókkal is megismerkedhetsz séta közben, akár egy csinos fiatal hölgyet is:)Az erő legyen veled!Boldog új évet!:)
2016. dec. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!