Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 Xyz333 válasza:
Én olyankor mosolygok, állítólag elpirulok és kicsit takarom az arcom, babrálom a gyűrűmet, a hajamat... Beszélgetés közben nagyon szokott égni az arcom az agyam meg kisül, így szavakat olyankor nem találok és fészkelődöm, szóval csak rámosolygok és próbálom összeszedni magam, aztán megköszönöm ha szép az amit mondtak, vagy témát váltok gyorsan.
2/10 anonim válasza:
Birizgálja a haját, igazgatja a gyűrűjét, fogja a nyakláncát, elpirul, beharapja a szája szélét, nem tudja, hova nézzen, vagy kiválaszt magának egy pontot, és azt bámulja, mosolyog, és kínosan nevetgél, nem marad meg egy helyben... ez eléggé helyzet, és személy függő, én pédául jól elvagyok a nyakláncommal és a gyűrűimmel.
3/10 anonim válasza:
Hát én picit elvorosodok , nem bírok az illetore nézni, és frusztrált vagyok olyankor. Ha rá nézek akkor általában gyorsan elkapom a fejem. Ha mellém ül az illető kb rá se nézek, és próbálom magam valamivel elfoglalni pl telefonomon,keresgélni valamit stb.
De volt hogy felelesnel se tudtam a tanárok szemébe nézni:D szóval nálam ez így mutatkozik. De mindenkinél más
4/10 anonim válasza:
Olyan aranyosak vagytok ilyenkor, komolyan.
5/10 anonim válasza:
Én egyszerűen nem tudok az illető szemébe nézni, mert úgy érzem, menten elsüllyedek.. :D Harapgálom a számat, "nyomogatom a kezem" (igen, ez így fura, az a lényeg hogy babrálok a kezemmel :D), piszkálom a hajam, és gyakran megesik, hogy nem épp a kérdésre válaszolok :'DD
6/10 anonim válasza:
Nos,en azt hittem,soha egy fiu sem fog zavarba hozni,egeszen marciusig. Akkor viszont talalkoztam egy olyan sraccal,akinek a jelenleteben csak mosolyogni tudtam,es nezni ot,megszolalni nem nagyon. Bemutatkozaskor a sajat nevemet is alig tudtam kinyogni. Viszont a barataim elmondasa szerint nem pirultam el,vagy ilyesmi.
7/10 anonim válasza:
Elfut randiról, és megkér hogy talizzatok olyan hejen ahol nincs senki :'DD
8/10 anonim válasza:
Lesüti a szemét (nem néz rád), megigazítja a haját, vagy éppen a füle mögé simítja. Az elvörösödést én még soha nem tapasztaltam sem magamon, sem a környezetemben.
9/10 anonim válasza:
Én fülig vörös leszek nagyon mosolygok. Próbálok nem oda nézni a másik fél szemébe. Beszédében begyorsítok, hadarok esetleg néha hülyeségeket mondok. Nem bírok megállni egyhelyben, előre-hátra jobbra-balra lépkedek. Próbálom takarni az arcom. Nálam elég látható:D 16/L
10/10 anonim válasza:
9-es voltam iszonyatosan félek ilyenkor a helyzettől, lehet rajtam látni, hogy remegek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!