Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarban van, vagy tényleg nem tetszem neki?
Sziasztok, lenne egy számomra fontos kérdésem. Van egy srác (18F), akivel együtt járok kémia faktra. Többször láttam, hogy néz, nem szemez, csak néz. Ha meglát mindig köszön (volt, hogy már integetett) már messziről is. Ez persze nem jelent semmit... De. Kellett számológép az órára és többször az én osztálytársaimtól (miért nem a sajátjától, honnan tudta, hogy hol vannak az enyéim?) kért kölcsön számológépet, majd szépen megkért, hogy vigyem vissza nekik és ezerszer köszöni. Régebben azt vettem észre, hogy az üzeneteimre sosem válaszolt, mindig ,,pont akkor" lépett ki, de később mindig segítőkészen visszaírt :-o
Szóval nem egészen értem. Egyszer totál segítőkész meg tudunk (valamelyest- ha engedi) beszélgetni, valamikor meg úgy tűnik, annyira zavarban van, hogy nem is tudja mit csináljon. Pl. nem köszön, otthagy.
Volt már barátnője (egy biztos, mert ismerem a lányt), de fogalmam sincs, hogy jöhettek össze, két külön világ.
Ja, és én mindig próbáltam beszélgetést kezdeményezni, csak úgy érzem, nem azért nem kezdeményez, mert nem érdeklem, hanem mert.. fél? Zavarban van? Tényleg nem tudom...
Tudnátok nekem tanácsot adni? Volt már valamelyikőtök ilyen hülye helyzetben? Vagy csak én komplikálom túl? De tényleg nem tudok kiigazodni rajta.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!