Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy járnék vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy fiú az osztályomba aki szeptemberbe jött ebbe az iskolába. Jól össze barátkoztunk. Ő az én legjobb fiú barátom, és úgy érzem hogy már az első helyen áll az összes barátaim között, nem csak fiú ként. Szerintem én is az ő legjobb lány barátja vagyok. Csütörtökön (tegnap előtt) amikor ketten voltunk akkor elmondta nekem hogy az egyik haverja, akit én nem ismerek megnézte Facebookon a legjobb fiú barátom ismerőseit akik az osztály társai, és azt mondta haverja hogy én vagyok egyetlen normális. És a fiú barátom mondta hogy szerinte is én vagyok egyetlen normális lány. És mellé tette hogy járna is velem. (De állítólag van neki barátnője de nem abba az iskolába jár amelyikbe én) Én is járnék vele, és el is mondtam volna neki akkor amikor ő is, de nem mondtam mert "állítólag" van barátnője. Ha járna velem, akkor szerintetek van barátnője? Elmondjam neki hogy én is járnék vele?2017. máj. 7. 14:06
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként az osztálytársaink azt mondják hogy biztos hogy járunk, mert nagyon cukik vagyunk egymással, és jól is passzolnánk. <--- Ezt mondják a többiek. ( Nem járunk:/ )
2017. máj. 7. 14:14
2/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megkérdezheted,hogy van-e bnője. Ha személyesen nem is mered,akkor telefonon keresztül.
Innen meg már alakulni fog:)
3/5 anonim válasza:
Mindenképp mondd el neki, beszéljétek meg. Ha van barátnője, de mégis te tetszel neki, akkor az a kapcsolat annyit is ér. Szerintem tetszel neki, ha ő közeledik feléd, akkor ne utasítsd vissza, ha te is szeretnéd, csak azt ne hagyd semmiképp, hogy egyszerre veled is, és egy másik lánnyal is kavarjon.
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a többiek azt mondják, hogy biztos szerelmes belém a fiú. De a fiú azt szokta mondani hogy nem szerelmes belém, de nekem mégis mondta hogy járna velem, és mondta azt is hogy ne mondjam el a többieknek (természetesen nem mondtam el) lehet hogy akkor szerelmes belém? Amúgy mindig próbál közeledni felém, és keresi az alkalmat hogy kettesbe legyünk. Lehet, hogy keresi az alkalmat, és a bátorságot hogy a szemembe mondja azt, hogy ezt meg ezt érzi irántam?
2017. máj. 7. 15:42
5/5 A kérdező kommentje:
Meg amikor mondta hogy járna velem, akkor megkérdezte hogy nekem mit jelent az hogy járni valakivel, meg amikor elmondtam elmondta hogy neki mit jelent
2017. máj. 7. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!