Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ha tetszik egy buszsofőr? 16L

Figyelt kérdés

16 éves leszek idén és nagyon tetszik egy sofőr aki kb 25... tudom hogy ez most így nagyom sok az a 10 év de úgy vettem ézre hogy szimpatikusnak talál... baratnőmmel mindig megvártuk hogy jöjjön és láthassam ( nem a mi sofőrünk) .... olyan lehet hogy csak azert nézegetett engem mert csak megakar b..@szni? Elvileg osztalytársamra ráírt aki am egy r8..ibancka ( vagyis mindennki ezt gondolja róla) de az is lehet hogy csak kitalálta ...

Pár év múlva keressem ezt a sofőrt vagy inkább ne? Remélem sikerült érthetően leírnom ....... ja am a sofőrnek nincsen barátnője

2017. ápr. 30. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nagyon . Egy próbát megér de lehet rosszul jársz kitudja .
2017. ápr. 30. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha attól jobb, figyeld. De ne éld bele magad. Csak látásból ismered így komoly vonzalom sem alakulhatott ki. Várhatsz rá, nézheted, de szerintem jobb ha felhagysz vele.
2017. ápr. 30. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Hagyd inkább. És nem azért mert "csak" egy buszsofőr. Hanem ,mert sokkal idősebb nálad. Logikusan végiggondolva mit akarhat egy felnőtt 25 éves ember egy 15 éves, hozzá képest kislánytól.

Lehet hogy úgymond tetszel neki , mert csinos vagy és megnéz de ennél többre ne számíts. Még ha el is kezdenétek beszélgetni akkor is maximum csak megfektetni akarna , ha van elég kanos és tisztességtelen.

Ha normális azon nyomban lekoptatna amint rájönne ,hogy neked komolyak a szándékaid.

Felejtsd el ,mert nem éri meg:)

2017. ápr. 30. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Basszus! Újabb bizonyíték arra hogy pályát tévesztettem!
2017. dec. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!