Szerintetek ha ram kacsint egy buszsofor, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Egyszer, mikor elottem fizettek, ramnezett, mosolygott es kacsintott. Mindig igy nez ram, a kacsintas kivetelevel. (Az meg csak egyszer fodult elo,mikor legutobb lattam).
Ez most mit jelent?
2015. dec. 26. 00:02
1/6 anonim válasza:
Belement valami a szemébe. Nem kell a buszsofőrökkel foglalkozni, túl sok ingernek vannak kitéve.
2/6 anonim válasza:
Én meg egyszer dugóba kerültem a pótlóbuszon és a sofőr viccet mesélt meg mindenfélét, hogy ne szenvedjünk.
4/6 A kérdező kommentje:
De én szeretnék vele foglalkozni, mert nagyon helyes férfi.:) Nem az a tipikus "már az életemet is meguntam, hagyjon mindenki békén" típus. Mindig mosolyog rám és mélyen a szemembe néz. Nagyon életvidám és jókedvű. Kezdeményezhetnék valahogy szerintetek? (A cicivillantós és hasonló trükköket hagyjuk..)
2015. dec. 26. 12:16
6/6 anonim válasza:
Mi lett a vége a sztorinak? Lett valami a sofőrrel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!