Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hm. Ezt tudom h gaz. De?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hm. Ezt tudom h gaz. De?

Figyelt kérdés

adott egy fiu, lassan egy eve ismerem. minden nap beszeltunk az elso beszelgetesunk ota. tetszett a gyerek viselkedese. kulso nem igazan jott be, de szivesen beszeltem vele. ugy ereztem jobban kedvelem mint baratot. de aztan most a napokban szerelmett vallott. es en nem ereztem semmi kulonlegeset, es mar nem igazan akarok vele beszelni vagy valami..

es ez nagyon zavar. miert kellett megvaltoznia az erzeseimnek? mar ha vannak..ez olyan mintha csak a figyelmet akartam volna csak vegig, de nem. tenyleg szerettem a tarsasagat...de most nem igazan..miert van ez?

2017. ápr. 29. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem csak megilyedtél, hogy bevallotta. Esetleg kérj egy kis időt! Ha nagyon zavar akkor mond, hogy csak barátok! Nem kell félni. De te ugyanezt érzed? Mit érzel mikor meglátod, mikor beszélsz vele, mikor találkoztok, mikor esetleg negöleled/megpuszilod? Ezek után szerintem rá fogsz jönni :) én azért drukkolok nektek!
2017. ápr. 29. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:

nem erzem azt h szerelembol szeretnem. elotte erdekesnek talaltam, h beszelgetunk, hulyeskedunk, semmi komoly. de most h elmondta h erez, igy mar nem tudom ugy elvezni a tarsasagat. olyan mintha elveszett volna a varazsa. es ez tenyleg megijeszt, h igy gondolom.

nem erzek semmi kulonoset mikor vele vagyok sajnos.

de koszonom szepen a valaszod :)

2017. máj. 1. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!