Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt miért mondják, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt miért mondják, hogy hírességbe nem lehetünk szerelmesek?

Figyelt kérdés

Ugyanakkor nagyon sokan azt is mondják, hogy bár nem a külső számít, azért az elején mégis az kell hogy megfogjon egy csajban/pasiban....

A hírességeknél én értem az érvet, hogy azért nem lehetünk beléjük szerelmesek, mert nem ismerjük Őket, csak egy kép a fejünkben amiért rajongunk. De szerintem ez pont elegendő ahhoz, hogy az agyunk pont azt az érzést tudja velünk érzékeltetni amit a "rendes" szerelemnél is érzünk. Valamint egy normális kapcsolatnál is szerintem megvan ugyanez a fázis az eljén, hogy csak a külsejét ismerjük és abba szeretünk bele amit kitalálunk mellé.

És pont ilyenkor a legintenzívebb a szerelem.

2017. ápr. 29. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. A legintenzívebb szerelem egyáltalán nem ilyen. Ez maximum az első pár randura igaz, amikor még csak be-bejön a másik.

Hírességbe pedig önbizalomhiány miatt szeretnek bele az emberek, mert egyszerűen különlegesebbnek érzik az ilyen embereket.

Egyébként tényleg? Az az igazi szerelem, hogy veszünk egy kőbunkó, tiszteletlen, paraszt, buta srácot aki emellé helyes és melléképzeljük, hogy ő a szőke herceg fehér lovon?

2017. ápr. 29. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, bizonyos keretek között ez.

A szerelem csak pszichológia. Miért szerinted akkor mi?

2017. ápr. 29. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam, sőt mondhatni vagyok is hírességbe szerelmes, és ahelyett hogy elfogadnám amit mondanak, hogy elérhetetlen, megpróbálok rájuk cáfolni. Megtanultam folyékonyan angolul, gyűjtök elég pénzt hogy kiutazzak az USA-ba, és mellé dolgozok egy komoly forgatókönyvön, amit megpróbálok majd angol nyelvre átültetni és bekopogni vele a filmesekhez. Ha összejön, egész közel kerülhetek a célhoz, mert a legnagyobb akadályt átlépem vele. Tudom, hogy kevesebb az esély mint 1%, de ha meg sem próbálom, akkor még annyi sem lesz. Ha nem jön össze, legalább egy próbát tettem, és nem halok meg lúzerként.
2017. máj. 5. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Fiú vagy, vagy lány és hány éves? Privibe azt is megírhatnád ki tetszik... :D

Gondolom, ha összejönne akkor azt titokba tartanád, hogy egy ilyen kitervelt úton jutottál odáig.

2017. máj. 5. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezen semmi titok, fiú vagyok és 21 éves. És az élet megtanított már arra hogy ha valamit el akarok érni, akkor küzdeni kell érte. Na meg arra is, hogy nincs lehetetlen, számos példát lehetne találni erre. Amíg az adott személy létezik és én is létezem addig van remény. :D Ha még érdekel valami dobhatsz üzenetet nyugodtan.
2017. máj. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!