Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a töritanárom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a töritanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és teljesen belegabalyodtam a töritanáromba aki 25 éves és jövőre elmegy az iskolából (mikor megtudtam egész nap sírtam). Folyamatosan rá gonolok nem tuom kiverni a fejemből. Törire készülök mindig a legjobban, mondta is hogy az egyik legjobb diákja vagyok az egész iskolában de ennél tovább nem vett észre. Ha kivárnám az iskolai év végét amikor elmegy és megmondanám neki azután hogy érzek szerintetek hogy reagálna?
2017. ápr. 26. 10:07
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Na mi történt a suliban ? :)
2017. ápr. 27. 17:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem dől össze a világa, a tanár a beszélgetés után úgy fog tenni, mintha semmi nem is történt volna, ha te is úgy teszel.

Mondtuk, hogy ne tedd még év végén sem, erre most jól belecsaptál :)

Na majd írj, hogy mizu azóta!

2017. ápr. 28. 01:51
 23/23 anonim válasza:
Szia! nem szeretnélek elkeseríteni de ebből nem biztos hogy lessz valaki is. én ha a te hejbe lennék mindig próbálnák vele beszélni meg ilyenek végén meg elkérném a teló számát- és ha el is megy tudsz vele beszélni vagy sms-t írni.
2017. ápr. 29. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!