Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a töritanáromba. Mit tegyek?
Hát nagyon elkeseretem a válaszaitokon. Főleg azért mert olvastam egy kérdést ahol 17 éves lány kavar 39 évessel és ott mindenki pozitívat írt neki.
AKkor sem adom fel! Nincs olyan
Nagyon meglepődtem amúgy, kaptam 14 privát levelet, abból a fele idősebb perverz volt és azt akarták hogy adjam ki nekik a nevemet. Hát nem adom.
Teljesen ki van zárva.
Plátói az egész.
Ha nem is tanít az iskoládban, attól még számára még mindig a diákja maradsz. Így fog rád emlékezni.
Ha el is mondod neki, csak neki lesz kínos, és nem lenne meglepő, ha utána már rád se nézne.
Felesleges keseregni a válaszokon, mert ez csak azt jelenti, hogy senki se szerint jó ötlet egy tíz évved idősebb tanárral szemezgetni.
Amúgy, honnan veszed, hogy nincs senkije?
16/L
Dacból a kommentek miatt ráírtam facebookon és elmondtam neki mindent. Azt mondta hogy ő a hibás hogy nem látta ezeket a jeleket, és hogy egy nagyon szép lány vagyok akinek az életében lesz egy fiú aki nagyon szeretni fog de az nem ő lesz, és holnap a suliban még szeretne beszélni velem. AMint megláttam azonnal lementem a facebookról.
Alig látok a könnyiemtől nem tudom mi lesz velem. Mit akarhat holnap tőlem, még jobban összetörni? Nem is akarok suliba menni már.
Meg akarok halni.
Felesleges emaitt bánkódnod. Nem tört össze a világ.
A tanárod, nem lehet köztetek semmi, miután ezt megírtad neki (megjegyzem, nem kellett volna), el kell beszélgetnie veled. Talán a szüleiddel is beszél.
Igazából jobb így, hogy elmondtad neki, mert legalább már nem kell magadban tartanod és a választ is megkaptad a kérdésedre.
Csak ne bosszuld meg, hisz Ő nem tehet róla, hogy nem érez irántad semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!