Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a töritanárom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a töritanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és teljesen belegabalyodtam a töritanáromba aki 25 éves és jövőre elmegy az iskolából (mikor megtudtam egész nap sírtam). Folyamatosan rá gonolok nem tuom kiverni a fejemből. Törire készülök mindig a legjobban, mondta is hogy az egyik legjobb diákja vagyok az egész iskolában de ennél tovább nem vett észre. Ha kivárnám az iskolai év végét amikor elmegy és megmondanám neki azután hogy érzek szerintetek hogy reagálna?
2017. ápr. 26. 10:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát nagyon elkeseretem a válaszaitokon. Főleg azért mert olvastam egy kérdést ahol 17 éves lány kavar 39 évessel és ott mindenki pozitívat írt neki.

AKkor sem adom fel! Nincs olyan

Nagyon meglepődtem amúgy, kaptam 14 privát levelet, abból a fele idősebb perverz volt és azt akarták hogy adjam ki nekik a nevemet. Hát nem adom.

2017. ápr. 26. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon naív vagy még. Nem fog veled összejönni, egy 14 éves kislány egy felnőtt férfi számára nem vonzó szexuális értelemben, max. a perverzeknek. Lehet, hogy te vonzódsz hozzá, de ő hozzád nem, és nem is fog
2017. ápr. 26. 15:55
 13/23 anonim ***** válasza:
5-10 év múlva akár lehetne is belőle valami, de most kizárt dolog!!!
2017. ápr. 26. 16:14
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen ki van zárva.

Plátói az egész.

Ha nem is tanít az iskoládban, attól még számára még mindig a diákja maradsz. Így fog rád emlékezni.

Ha el is mondod neki, csak neki lesz kínos, és nem lenne meglepő, ha utána már rád se nézne.

Felesleges keseregni a válaszokon, mert ez csak azt jelenti, hogy senki se szerint jó ötlet egy tíz évved idősebb tanárral szemezgetni.

Amúgy, honnan veszed, hogy nincs senkije?

16/L

2017. ápr. 26. 16:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy nincs min meglepődni, ha írnak neked a furcsa alakok, ha egyszer egy felnőtt emberbe vagy szerelmes.
2017. ápr. 26. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele
2017. ápr. 26. 17:41
 17/23 A kérdező kommentje:

Dacból a kommentek miatt ráírtam facebookon és elmondtam neki mindent. Azt mondta hogy ő a hibás hogy nem látta ezeket a jeleket, és hogy egy nagyon szép lány vagyok akinek az életében lesz egy fiú aki nagyon szeretni fog de az nem ő lesz, és holnap a suliban még szeretne beszélni velem. AMint megláttam azonnal lementem a facebookról.

Alig látok a könnyiemtől nem tudom mi lesz velem. Mit akarhat holnap tőlem, még jobban összetörni? Nem is akarok suliba menni már.

Meg akarok halni.

2017. ápr. 26. 20:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Felesleges emaitt bánkódnod. Nem tört össze a világ.

A tanárod, nem lehet köztetek semmi, miután ezt megírtad neki (megjegyzem, nem kellett volna), el kell beszélgetnie veled. Talán a szüleiddel is beszél.

2017. ápr. 26. 20:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Élőben is elfogja mondani ugyanezt neked. Ő valószínűleg jobban meg van ijedve, mivel az ilyen tinilányok szokték bosszúból kitalálni, hogy a tanár nyomult rájuk etc. és lőtteka karrierjének. Tisztázni fogja veled személyesen is ugyanezt, én a helyébe a szüleiddel is beszélnék, hogy figyeljenek jobban oda rád, amíg ki nem növöd ezt a korszakot
2017. ápr. 26. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Igazából jobb így, hogy elmondtad neki, mert legalább már nem kell magadban tartanod és a választ is megkaptad a kérdésedre.

Csak ne bosszuld meg, hisz Ő nem tehet róla, hogy nem érez irántad semmit!

2017. ápr. 26. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!