Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a töritanáromba. Mit tegyek?
Hogyan múlna el??? Érzem hogy ő kell nekem. Még töri szakköre is járok hozzá ahol körbe szoktunk ülni vele együtt, mindig mellé ülök, közel vagyok hozzá úgy izgulok legszivesebben ott megcsókolnám.
Egyszerűen nem tudom elengedni anélkül hogy nem mondanám el neki. 14 éves vagyok és nem fog tovább dolgozni mint tanár szóval nem lenne pedofil, lehet ő is vonzódna hozzám.
Nem attól pedofil valaki, hogy tanár.
De el kellene fogadnod, hogy ebből nem lehet semmi. Teljesen más az életetek.
És ez tényleg mindenkivel előfordul. Nálunk középsuliban volt az összes 16-18 éves lány belezúgva a 30 körüli agyontetovált izmos tesitanárba. Maximum az elején mosolygott rajta, aztán az évek múltával idegesítette :)
Tényleg csak kellemetlenül érezné magát, ha elmondanád neki.
Ezt mindenki átéli :)
Én is azt gondoltam, hogy ha igazán megismerne a tanár, akkor tuti belém szeretne. De persze nem tettem semmit, eszembe se jutott volna elmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!