Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a töritanárom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a töritanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és teljesen belegabalyodtam a töritanáromba aki 25 éves és jövőre elmegy az iskolából (mikor megtudtam egész nap sírtam). Folyamatosan rá gonolok nem tuom kiverni a fejemből. Törire készülök mindig a legjobban, mondta is hogy az egyik legjobb diákja vagyok az egész iskolában de ennél tovább nem vett észre. Ha kivárnám az iskolai év végét amikor elmegy és megmondanám neki azután hogy érzek szerintetek hogy reagálna?
2017. ápr. 26. 10:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Ne tegyél semmit. Mindenkinek van ilyen diákszerelme. Ezek attól szépek, hogy nem teljesülnek be. Semmiképp se mondd el neki. Majd elmúlik.
2017. ápr. 26. 10:25
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Elmúlik. Ne mondj neki semmit,mert semmi értelme nem lenne. Sőt,ő érezné magát kellemetlenül.
2017. ápr. 26. 10:40
 3/23 A kérdező kommentje:

Hogyan múlna el??? Érzem hogy ő kell nekem. Még töri szakköre is járok hozzá ahol körbe szoktunk ülni vele együtt, mindig mellé ülök, közel vagyok hozzá úgy izgulok legszivesebben ott megcsókolnám.

Egyszerűen nem tudom elengedni anélkül hogy nem mondanám el neki. 14 éves vagyok és nem fog tovább dolgozni mint tanár szóval nem lenne pedofil, lehet ő is vonzódna hozzám.

2017. ápr. 26. 10:54
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól pedofil valaki, hogy tanár.

De el kellene fogadnod, hogy ebből nem lehet semmi. Teljesen más az életetek.

2017. ápr. 26. 11:09
 5/23 anonim ***** válasza:
Persze egy 25 éves felnőtt férfi pont egy kis 14 éves lányra vágyik.
2017. ápr. 26. 11:11
 6/23 anonim ***** válasza:
58%
max parszor megdug ,de tobbre tenyleg ne szamits.
2017. ápr. 26. 11:15
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

És ez tényleg mindenkivel előfordul. Nálunk középsuliban volt az összes 16-18 éves lány belezúgva a 30 körüli agyontetovált izmos tesitanárba. Maximum az elején mosolygott rajta, aztán az évek múltával idegesítette :)

Tényleg csak kellemetlenül érezné magát, ha elmondanád neki.

2017. ápr. 26. 11:18
 8/23 anonim ***** válasza:

Ezt mindenki átéli :)

Én is azt gondoltam, hogy ha igazán megismerne a tanár, akkor tuti belém szeretne. De persze nem tettem semmit, eszembe se jutott volna elmondani neki.

2017. ápr. 26. 12:25
 9/23 anonim ***** válasza:
El fog múlni, ha kinövöd ezt a korszakot. Egy 25 éves férfi, aki most végzett nemrég az egyetemen, ahol minden buliban érett nőket dugott meg, nem fog egy 14 éves, gyerekes gondolkozású lánnyal összejönni
2017. ápr. 26. 13:36
 10/23 anonim válasza:
Felejsd el... Én 17 évesen a 26 éves tesi tanáromért vagyok oda :DD
2017. ápr. 26. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!