Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan valljak szerelmet egy lánynak? 13/f
Figyelt kérdés
Az osztályból van egy lány aki nekem bejön, és én is neki. Tudom ezt nem kéne bevallani, de én így szeretném. Tudnátok adni pár tippet?2017. ápr. 23. 11:12
11/20 anonim válasza:
Nem kötöszködtünk, csak senki nem érti mit akartok 13 évesen.. Milyen kapcsolat lehet az, ha kisgyerekek?! Soha nem értettem ezt a hülyeséget.. Majd 5 év múlva légyszíves gyere vissza ehhez a kérdéshez!
12/20 A kérdező kommentje:
Koszi a 10-esnek. Utolso te milyen vilagban elsz de most ugy komolyan? Mindenkinek akkor jon el amikor. Es mar siman lehet valaki ennyi idosen olyan erett h tud kezelni egy kapcsolatot. De grat csak igy tovabb👏👏
2017. ápr. 23. 21:02
13/20 anonim válasza:
Szerintem abban semmi rossz nincsen, ha csak ismerkedtek, eljártok fagyizni, mozizni, cukrászdába stb.
Nem hiszem, hogy olyan dolgokat akartok, ami nem a ti korosztályotoknak való.
Én a helyedben szerelmet nem vallanék, hanem inkább elhívnám a lányt valahová, és igazából ennyi. Aztán majd megfoghatjátok egymás kezét, ölelés, puszik, találkozók. És csak érezzétek jól magatokat. Nem is kötelező ezt járásnak sem nevezni.
Sok sikert :)
14/20 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted, ha bejön akkor szerintem jó ha bevallod, végül is a fiú kell lépjen... de biztos te is bejössz neki?
15/20 A kérdező kommentje:
Utolso elottinek koszi:) utolso igen en is neki:D
2017. ápr. 25. 16:21
16/20 anonim válasza:
Innen látszik,hogy kicsi vagy és nem vagy érett még erre. Amíg itt kérdezősködsz hogy hogyan kell felszedni egy csajt,inkább hagyjad..
17/20 anonim válasza:
13 évesen. fiatal vagy még élvezd ki a gyerekkorodat amiig tart. ne legyen itt még semmi kapcsolat csak jót akarunk neked ( többi kérdező ) .
19/20 anonim válasza:
Menj oda hozza es valld be neki tudóm hogy nehez de ha biztos tetszel neki nem lesz gond 13/L
20/20 anonim válasza:
Milyen nagy szerelem szakértők itt a 13 évesek :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!