Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy jön le egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy jön le egy lánynak ha telefonon vallok neki szerelmet? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves fiú vagyok. Van egy lány, akit megismertem egy oldalon. Messengeren már rengeteget beszéltünk vele szóban is. Nekem nagyon bejön a csaj , nem vagyok benne biztos, de lehet hogy belé szerettem. Szerintem én is be jövök neki, (olyanokat is pedzegettem hogy járna e velem ha úgy alakulna, és azt mondta lehet...) Viszont. Van barátja, akivel együtt van már fél éve , de azt mondta hogy nincsenek annyira jóban, meg hogy sokat hisztizik a pasija meg ilyenek... Viszont.. Tőlem kb másfél órára lakik így még nem találkoztunk. No mindegy. A lényegre térve , szeretnék neki szerelmet vallani, de mivel a találkozásra kevés esély van, ezért telefonon. (Persze a későbbiekben meg tudnék vele oldani találkozásokat de ez most mindegy is..)Na a lényeg a lényeg. Nektek mi a véleményetek erről az egészről? Válaszokat előre is köszönöm szépen .

2017. márc. 29. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen!!; Mikor a kávéját issza xd vissza köpi vagy téged pofán az jó jel ^^
2017. márc. 29. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.😂 de egy komolyabb válaszolót is szívesen meghallgatnék😯😂💟
2017. márc. 29. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha úgy vallasz neki szerelmet, hogy még nem találkoztatok, az elég komolytalan. Találkozzatok, és az már csak a te bátorságodon múlik, hogy akkor mondod e el neki személyesen, vagy később telefonon. Én személy szerint örültem neki, hogy a barátom nem személyesen vallott szerelmet, de lehet, hogy ő máshogy gondolja, sajnos ezt nem lehet tudni. De szerintem a lányok túlnyomó többsége jobban szereti ha személyesen vallasz szerelmet. :)

15/l

2017. márc. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!