Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éltétek meg a szerelmet? Mennyi idő alatt alakult ki bennetek? Elmesélnétek mindent, milyen érzés volt az elejétől, hogy múlt el stb. Mindenki véleménye érdekel.
Az első barátomról tudok nyilatkozni. Megtetszett, beszélgettünk, randiztunk, megcsókolt.. 3-4 hét múlva már éreztem, hogy szeretem, és ez a kapcsolatunk alatt napról napra fokozatosan egyre erősebbé vált.
Nagyon szerettem őt, mindig vártam, hogy találkozzunk, csak rá tudtam gondolni. Jött egy probléma, amit nem tudtunk megoldani, de ennek ellenére még szerettem, csak közben ott volt a fájdalom, hogy folyton veszekszünk. Végül szakítottunk. Utána sokszor elgyengültem, vissza akartunk menni egymáshoz, de aztán nem mentünk. 2 évbe telt, mire végleg túlléptem rajta, de borzasztóan nehezen és sok fájdalommal. Ebben szerintem közrejátszik, hogy egy-egy napra találkoztunk, néha megcsókolt, és sokat beszéltünk.
De végre túlléptem rajta. Nem azt mondom, hogy olyan számomra, mint egy bármilyen ismeretlen ember, de nem érzek felé semmit.
Azóta másik barátom van, már 1 éve, és még jobban szeretem, mint az elsőt. Pedig azt hittem, ő életem szerelme. Szóval a tapasztalataim alapján idővel túl lehet lépni mindenen.. csak van, ami több idő.
4 hónap alatt alakult ki, legalábbis 4 hónap után vallottam be magamnak, hogy szerelmes vagyok.
Szörnyű volt, nem jöttünk össze.
Még most is szerelmes vagyok.
Mèg 2 éve volt az mikor összejöttem egy fiúval. Kb 3 hónap alat beleszerettem, de csak 2 hónapig jártunk. A kapcsolat azért nem működöt mert állandóan le akart velem feküdni(ez persze nem jött össze neki 😈) Szóval ennyi.....17/L
U.I.: Szüzen fogok meghalni 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!