Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért múlt el ez az érzés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért múlt el ez az érzés?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, csak látásból ismerem. Úgy figyeltem fel rá, hogy észrevettem, hogy néz, mindig ott van, ahol én. Elkezdtünk szemezni, egyszer volt olyan is, hogy nyíltan bámult. Ekkor pillangókat éreztem a gyomromban és h megláttam akkor vigyorognom kellett, boldog voltam. De ez az érzések, a boldogság és a pillangók mostanra megszűntek. Ez lehet amiatt, hogy mostanában nincs mindig ott ahol én és nem úgy tűnik, mintha annyira érdeklődne irántam, mint az elején? Vagy mi a baj?
2017. febr. 5. 15:27
 1/8 A kérdező kommentje:
*ha *ezek
2017. febr. 5. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Korotok? Te lány vagy?
2017. febr. 5. 15:48
 3/8 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok, 16, a fiú 17
2017. febr. 5. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán azért mert haragszol rá hogy nem kezdeményez, ideges vagy, de ki tudja lehet ő is ugyanezt érzi mondjuk nem várhatja el hogy te kezdeményezz.
2017. febr. 5. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy már a kezdeményezésen túl vagytok?
2017. febr. 5. 16:03
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) nem, nem vagyunk túl sajnos :(
2017. febr. 5. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
De vajon miértnem,félénk?
2017. febr. 5. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha az akkor léphetnél te is hacsak nem vagy te is félénk :D
2017. febr. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!