Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok még mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok még mindig belé, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályomban aki tetszik nekem, és már meg is kérdeztem tőle, hogy van e esélyem nála, de azt mondta hogy ő barátként szeret. Régebben azt írta nekem hogy bír meg szeret. Valahogyan vissza tudnám hozni azt az állapítot?

15F

2017. ápr. 22. 08:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg többet dumálni vele, de ne nyomulj. Legyetek jó barátok és abból kisülhet még valami.
2017. ápr. 22. 09:19
 2/2 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorittani,de lehet csak a szeret szot ugy értette h barátként.De....sokat legyetel csak ketten és elhivhatnád valahová hétvêgén...pl.(ha jo idő lesz)piknikezni vagy biciklizni......ahová gondolod.....sok sikert.....11/L
2017. ápr. 22. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!