Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

16/L

Van egy srác akivel 8.ig oszt.társak voltunk. Suliba keveset beszéltünk inkább néztük egymást, viszont minden egyes nap órákat csételtünk. Egy nap se maradt ki. Persze voltak infók hogy tetszem neki,de eléggé nem tudtam elhinni.Miután 9.esek lettünk. 8-9.közötti nyáron találkozgattunk, cseteltünk. 9.re már alig ha havonta egyszer irogatunk az is kb 10perc és elég unalmas. Viszont egyre jobban megtetszett, most hogy nincs itt. Persze voltak félreérthető szituk. És mikor talizunk nem Érzek semmit, mikor elmegy hiányzik. Tetszik nekem???:0

2017. márc. 28. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:
80%

Nem biztos.Ez inkább az "addig érdekel míg meg nem kapja" kategória.Ha annyira szeretnéd, azt a jelenlétekor is éreznéd mert vagy 200 lenne a pulzusod.Én így gondolom.Gondold át és, ha úgy van, próbálj kihozni ebből valamit, közeledj felé!De először gondold végig, hogy mit is akarsz!

F

2017. márc. 28. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!