Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolában hetente egyszer látom.2 évvel idősebb mint én szerintetek mit csináljak. És szerintetek sok ez a 2 év? Én is ismerem őt, ő is engem de még csak nem is köszöntem neki egyszer se. Mindig ő jár a fejembe reggel, délben, este az órán. De viszont kapaszkodjatok van egy barátja, van róla véleményem (20km biztos csak az internetről ismerik egymást).Egy olyan ötletem támadt, hogy ugye tudom hol lakik és holnap 7.e azaz nőnap és az ajtó elé letennék egy rózsát és valamit odaírnák. Amolyan titkos hódóló lennék. Várom a válaszokat2017. márc. 7. 16:36
1/4 anonim válasza:
8.án lesz nőnap :D A virág jó ötlet,de valahogy rá kéne venned hogy Ő is kíváncsi legyen rád :) Egy telefonszám,email cím vagy ilyesmi hesteg Béla vagy akármi :"D Azért ha 2 évvel idősebb a csaj ne fűzz hozzá hiú reményeket:)
2/4 anonim válasza:
Nekem egyik haverom is így volt, ő kerek-perec megmondta a lánynak, hogy szereti. Csak volt a csajnak barátja úgyhogy hagyták az egészet. Az ajtó elé nem hiszem ez a legjobb megoldás mert ha a szülei észreveszik még ő jöhet ki rosszul, de te tudod.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen arcom lehetett amikor kirak egy képet a barátja ,hogy éppen csókolóznak? Én nem tudom mennyi az esélyem de a szerelem határtalan. Holnap elmegyek igenis leteszem azt a k...va rózsát és harcolok míg élek, de inkább kétszer szenvedjek mint, hogy rossz útra lépjek!!!
2017. márc. 7. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!