Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki, hogy szerelmes vagyok belé?
Sziasztok! 17 éves gimis srác vagyok. Az életem jelenleg romokban hever, tényleg, a világon semmi se jó most, viszont pozitív próbálok lenni, ezt javaslom az összes embernek itt, aki szomorú, mert a legnehezebb helyzetekben is van kiút! :)
Ez a kis kitérő után, szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, aki a legjobb barátom régóta. Volt már, hogy épp ruhában hemperegtünk az ő ágyában, néha fogjuk egymás kezét, kap puszit, folyamatosan beszélünk, na, a többit képzeljétek hozzá. A lényeg, hogy elképesztő közel állunk. Egy másik osztálytársam udvarol neki, eleinte a csajszi is akarta, viszont töketlen volt a srác, szóval neki már nem sok esélye van. Szóvaaaal, bevalljam szerintetek neki? Már besézltünk róla, hogy tökéletesen összeillünk és boldogok lennénk, viszont nem úgy néztünk egymásra. Mik az esélyek? (Ez utóbbit is az ágyában kézenfogva beszéltük meg.)Ha igen, bevalljam, akkor hogyan? Most lesz a szülinapja ;) Előre is köszi ;)
A te helyzeted még mindig jobb mint az enyém :D
Mond el neki örülni fog hogy végre történhet majd valami... A lányok szeretik a magabiztos fiúkat
16/L
sok ilyet olvasok mostanában.. mióta lettek a tinédzser fiúk ilyen bu_ik? fogod a kezét, hemperegsz vele az ágyban, puszilgatod, ölelgeted éééés most azon filózol, hogy bevalld-e neki h szereted? Egy egészséges ember már rég ledarálta volna, főleg 17 évesen, te meg itt filózol..
Nem te vagy az egyetlen, ne aggódj, de az ilyenektől komolyan a rosszullét kerülget.. Ha eddig nem sikerült, legalább most próbálj meg férfiasan viselkedni és mondd meg neki, hogy vele akarsz lenni, mert ez így csak nettó szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!