Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krampusz77 kérdése:
Bevalljam neki hogy Szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Sohasem vallottam még szerelmet egy lánynak.17 vagyok,és szerintetek az úgy jó ha őszintén elmondom neki mit érzek?Jól megismertük egymást és már nem húzhatom sokáig...
Olyat is hallottam hogy soha nem szabad szerelmet vallani egy lánynak :/ nem szabad elmondani neki hogy szerelmes vagyok belé..
Tapasztalt lanyoktól és fiúktól egyaránt jól esne egy kis segítség!:) Egy pár tipp is jöhet,hogy hogyan csináljam
2017. febr. 6. 18:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el neki, tapasztalat. 20/f
2/5 anonim válasza:
célozgass próbáld leszűrni hogy egyáltalán a lány érez e irántad valamit
3/5 anonim válasza:
Figyelj, hívd el, beszéljetek, aztán ha megvan az alkalom csókold meg, s vagy engedi agy nem, azt majd meglátod, és beszéltek róla.. Nem kell túl bonyolítani... :)
4/5 anonim válasza:
Lehet, nincs igazam, de a barátnőmmel nemrég jöttünk össze, és én szerelmet vallottak neki. Mondjuk az más, hogy utólag kiderült, már mindketten 5 éve tetszettünk egymásnak. Lehet, csak szerencsém volt, de nekem az a tapasztalatom, hogy lehet szerelmet vallani. Persze, ha csak eléggé megismertétek egymást. De ez nálatok már megvan. Esetleg azt próbáld még megtudni, hogy te bejössz e neki. Hajrá!
5/5 anonim válasza:
Bocsi a hibákért, de automata billentyűzetem van. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!