Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés azzal lenni akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés azzal lenni akit szeretsz?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés de mégis milyen,mert velem 1 lány se akar egyáltalán beszélgetni,még az se akit szeretek próbáltam viccelődni hogy lássák hogy nem 1 élet unt srác vagyok. Állítólag nagyon ocsmány vagyok :( 17/F
2017. ápr. 20. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
AZ állítólagban sok mindent megcáfoltak, szóval nem kell egyből elkönyvelned magad annak, mert nincs sikered.
2017. ápr. 20. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:

A kérdés nem tudom, mennyire konkrét, vagy a háttérbe az áll inkább, hogy mit tegyél, hogy a lányok kedveljenek.

Van egy srác az osztályomba, aki tényleg nem volt egy szép gyerek, és elkezdett törõdni magával

2 dologért lehetsz ocsmány:

Ápolatlan vagy, nem törõdsz a külsõddel

A fejed nem a legszebb látvány

(Bocsi a kemény beszólásért, csak nem mondtal semmi konkrétumot)

Megoldás:

1. Válassz ki magadnak egy normális frizurát, olyat, amit fogsz is tudni ápolni.

2. Folyamatosan figyelj a higiéniára oda, légy illatos, ne legyél būzbomba, dezodor, parfüm, fürdés, fogmosás

3. Járj el tornázni

4. Vásárolj ruhákat, melyeket javasol a divat.

5. Legyen hobbid, légy érdekes

És mivel 17 éves vagy, ezért a pénz se okozhat gondot. Járj el diákmunkára, keress pénzt. Ha nem teheted meg ne boltból, vásárolj inkább internetrõl, tapasztald ki mi a legjobb neked.

Nálam bevállt. :) És sok osztálytársam akinek ocsmány volt szerintem a feje, feldobta magát, és el is kezdtek érdeklõdni a lányok.

(Ne egy hónap akard megváltani a világot, ez egy folyamat.)

2017. ápr. 20. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!