Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi aranyos egy lányban?
nekem az állatfülek, azok nagyon aranyossá teszik a lányokat.
AZtán a szeme is azzá teheti a mosolya és úgy az arca, szerintem nem lehet csak egy dologra ezt így rámondani, mert én mindent nézek egyszerre (nincs annyi szemem, 2 van csak, de mindent megnézek) aztán eldöntöm a másodperc töredék részében, hogy az adott lány az én nézőpontom szerint cukiiii-e vagy nem, ennyi :D
Mondjuk a Stílus az sokat hozzátesz :D
Szerintem irtó cuki, ha egy lány bújós, félős! :3
18/F
Szia!
A külső MÁSODLAGOS!!!
Mert lehet egy lány bunkó, de sexi...
De lehet egy lány szép, és okos és/vagy jófej is!
( a sexy nálam azt jelenti hogy naygon jó formája van/ smink stb.., DE a szép hogy szép szeme van, kis aranyos, alkata vékony/magas kicsi/alakos de ez lényegtelen)
Nade... az a lényeg hogy mindig add önmagad, és ez nagyin fontos amit most fogok mondani!!, mindig nézz minden fiúnak a szemébe, még akkor is ha nem tetszik, vagy ha csak jól néz ki, mert azzal is növeled a kisugárzásodat!!
És a legjobb ha nálad csúnyább barátnőid vannak!! Ez is azért fontos mert akkor nem verekedtek össze pasikon stb..
Remélem segítettem, puszi! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!