Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi aranyos egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi aranyos egy lányban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok pár srác véleményére, hogy szerintük mik azok a dolgok amik aranyosak egy lányban vagy a barátnőjükben.. Lehet ez viselkedés, vagy belső tulajdonság is.

2017. ápr. 15. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem az állatfülek, azok nagyon aranyossá teszik a lányokat.

AZtán a szeme is azzá teheti a mosolya és úgy az arca, szerintem nem lehet csak egy dologra ezt így rámondani, mert én mindent nézek egyszerre (nincs annyi szemem, 2 van csak, de mindent megnézek) aztán eldöntöm a másodperc töredék részében, hogy az adott lány az én nézőpontom szerint cukiiii-e vagy nem, ennyi :D

Mondjuk a Stílus az sokat hozzátesz :D

2017. ápr. 15. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem irtó cuki, ha egy lány bújós, félős! :3

18/F

2017. ápr. 15. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem pl ami aranyos lehet, az, hogyha kedves, barátságos és nem lenézős a tekintete, nem vihogcsál -deszépszó mosttaláltamki -hangosan, kedvesen szól mindenkihez, nem bunkó, nem flegma, aranyos a mosolya, segítőkész, megértő, támogató, gondoskodó, lelkesítő- bíztató, cuki dolgokat rajzol, édesen nevet, viccesen hapcizik; ha konfliktus van, beáll középre, és nem akar igazságot tenni nem áll senki oldalára; lehet pl aranyos esetleg a cipője ruhája frizurája is esetleg a körömlakkja, ha szereti az állatokat például az is aranyos ha megvéd valakit az is aranyos ha hoz krétát a tanárnak az is aranyos ha odaadja a háziját lemásolni az is aranyos, ha visszaadja az elgurult labdát a tulajdonosának, az is aranyos, ha tele van érzelmekkel, az is aranyos; ha szépen tud énekelni talán olyan "angyali tündéri" hangon
2017. ápr. 15. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha alacsony, szep az arca, es jo az alakja. Belsoleg nalam nincs olyan h aranyos, en ezt a szoz csak kulso tulajdonsagokra szoktam hasznalni.
2017. ápr. 16. 01:40
 5/5 anonim válasza:

Szia!

A külső MÁSODLAGOS!!!

Mert lehet egy lány bunkó, de sexi...

De lehet egy lány szép, és okos és/vagy jófej is!

( a sexy nálam azt jelenti hogy naygon jó formája van/ smink stb.., DE a szép hogy szép szeme van, kis aranyos, alkata vékony/magas kicsi/alakos de ez lényegtelen)

Nade... az a lényeg hogy mindig add önmagad, és ez nagyin fontos amit most fogok mondani!!, mindig nézz minden fiúnak a szemébe, még akkor is ha nem tetszik, vagy ha csak jól néz ki, mert azzal is növeled a kisugárzásodat!!

És a legjobb ha nálad csúnyább barátnőid vannak!! Ez is azért fontos mert akkor nem verekedtek össze pasikon stb..

Remélem segítettem, puszi! <3

2017. ápr. 18. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!