Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetem jóvá? (többi lent)
Van egy fiú barátom akivel nagyon jól elvagyok de számomra ez nem barátság. Pár napja elkezdett beszélni nekem egy csajról én meg lefagytam aztán tovább haladt a téma beszélgettünk meg minden aztán egyszercsak megakart csókolni de csak a szemével utalt rá de ezt tisztán láttam. Nos én mindenkinek mutatom a keményt de ilyen téren nyúl vagyok. Szóval elkezdtem a földet bámulni. Ezt nagyon elszúrtam és most lehet összejön azzal a másik csajjal. Bevallani neki ezt biztos nem fogom az sode bírtam
Valakinek valami ötlet? Nagyon elegem van magamból
17/L
Ez nem megoldás, józanul lehet, hogy kellemetlenebb lesz, de sokkal értelmesebb. Mindenképp beszéld meg vele (józanul, normálisan), ha tényleg meg akart csókolni, akkor én kinézem a helyzetből, hogy megpróbált kicsit féltékennyé tenni a lánnyal, akiről mesélt, hátha úgy beadod a derekad.
De kérdezd meg, hogy mi volt ez az egész, nem kell rárontani a "Tetszek neked?" kérdéssel, vagy bevallani, hogy te mit érzel iránta, rá lehet vezetni szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!