Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetem jóvá, ha sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetem jóvá, ha sokat kerestem és mentem hozzá?

Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban voltunk. Háromszor kimentem hozzá, úgy hogy nem jeleztem, de csak megakartam lepni és bizonyítani neki, hogy fontos. Sokszor írtam is kerestem őt. Mondhatni nem hagytam neki teret. Ilyenkor mit tanácsos tenni ha nem akarom őt elveszíteni?
2016. aug. 31. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
megmondani neki hogy nagyon sajnálod, csak tetszik és lelkes voltál, ha úgy érzi megnyugodott és szeretne tőled valamit akkor te vársz rá. és utána BÉKÉN HAGYOD
2016. aug. 31. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:

"Háromszor kimentem hozzá, úgy hogy nem jeleztem, de csak megakartam lepni és bizonyítani neki, hogy fontos. "

Nézz magadba, barátom. Nem azért kerested te az illetőt, mert azt akartad, hogy neki jó legyen, hanem azért, mert az NEKED jó. Önző vagy végtelenül, hiszen nem a másik igényeit, hanem a sajátodat kielégíteni. Ez ismerkedési fázisban bunkóság, nem csodálom, ha menekül. Legyél tekintettel arra, hogy a másik mit akar, mit és mennyit szeretne, mire van szüksége. Ne csak azzal törődj, hogy te momtentán a társaságára vágysz, vagy arra, hogy foglalkozzék veled, ezért önző módon ráakaszkodsz random időpontokban. Én is hanyatt-homlok menekülnék az ilyen egoistáktól.

2016. aug. 31. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Bizonytalan volt és úgy gondoltam ezzel megőrítem, hogy mennyire fontos. Az elsőnek örült is, hogy mentem.
2016. aug. 31. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Too much too soon. Kérj bocsánatot a viselkedésedért, aztán ne keresd.
2016. aug. 31. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!