Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elszalasztottam volna a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszalasztottam volna a lehetőséget? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú az évfolyamban.Nagyon megtetszett amikor ideköltözött...A barátnőm véletlenül elárulta neki,hogy tetszik.Abban a 1-2 hétben sokat mosolygott rám, aztán viszont letiltott Facen;Kerüli a társaságom,+az osztálytársai(mindenhol ahol meglátnak)engem néznek.

Ebben az az érdekes,hogy eleinte írogattunk:

Ő:Te szeretsz?

Én(irónikusan):Neem

Ő:Hogy is szerethetnél te engem,én olyan hülye vagyok,te meg olyan szép...

Én:Szopatsz

Nem is vagyok szép

Ő:Én se

Aztán ez a szerelem téma végetért az ő részéről...

Mit tegyek?Közeledjek felé valahogyan?

13/L

2017. ápr. 8. 09:33
 1/3 anonim válasza:
Szerintem közeledned kell, de csak lépésről lépésre, főleg hogy mondod hogy letíltott facebookon. Az is fontos hogy mennyire kínos helyzetben vagy (ezt te tudod csak, mármint arra értem hogy mióta letíltott furcsábban viselkedik?,kerűl?). Ha ilyen helyzetben vagy akkor is van mit tenni. Fontos hogy legyen egy megbízható barátod/barátnőd is legyen aki tanácsot ad, segít( ahogy leírtad a mostani barátnőd nem megbízható, mivel elárúlt, és hondolom h nem te mondtad neki hogy elmondja a fiúnk). Egyébként mostanig egyáltalán közeledtél hozzá, próbáltad éreztetni vele hogy szereted? És ha igen akkor hogyan reagált?
2017. ápr. 8. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod!Nos...azóta igazából kerül,viszont a barátai egyre közelednek...
2017. ápr. 9. 14:52
 3/3 anonim válasza:

#1-es vagyok, ha ő kerül viszont a barátai közelednek, akkor próbálj jófej lenni és barátkozz velük, mert az ők segítségükkel könnyebben a közelébe férkőzhetsz. Próbáld megtudni hogy a fiú érez-e irántad valamit, de csak óvatosan, miután jól kijösz a barátaival és mikor érzed hogy megbízhatsz bennük(ez fontos). Ha jól fogod tenni a dolgod még azt is elérheted hogy a barátai jó véleményt keltsenek rólad az ő szemében!

16/F

U.I. : Sok sikert! ;)

2017. ápr. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!