Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek túl fiatal hozzám?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl fiatal hozzám? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Igen tudom, hogy 12 évesen nem ezzel kellene foglalkoznom, de szerelmes vagyok egy 10 éves fiúba és ő is belém. Nagyon nagy a korkülönbség? Egymásnak még nem hallottuk be. Utálkozó válaszokat nem kérek.

12/l

2017. ápr. 6. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak tetszetek egymásnak. Nem igazán vagytok fiatalok egymáshoz, elmentek fagyizni, sétálni hasonlók. Talán majd később jönne ki, de addig is érezzétek jól magatokat.
2017. ápr. 6. 21:01
 2/5 anonim válasza:
30%
pffff
2017. ápr. 6. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmet nem lehet korhoz kötni.

Én nekem 10 éves korom óta tetszik az osztálytársam vagyis csak volt osztalytársam.:)

Jelenleg 15/f vagyok és egyre jobban csak szeretem.

De még nem jöttem össze vele csak jó baráti kapcsolatban vagyunk. :)

2017. ápr. 7. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korban a lányok sokkal érettebbek, még a velük egyidős fiúknál is.

Kedves kérdező, te valószínű gondolsz már kézen fogva sétálásra, esetleg puszira, hogy azt mondja szeret téged, hogy sok időt töltsetek együtt. Egy 10 éves fiú még általában nagyon nem gondol ilyenekre, inkább még a fiú barátaival szeret játszani, beszélgetni. A korkülönbség nem olyan nagy, de téged zavarni fog(szerintem).

2017. ápr. 14. 03:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem nagy korkülönbség, bár én nem ismerem a helyzetedet, mindig csak idősebb vagy velem egyidős fiúk jönnek be. Ha érett a fiú, és valóban tudja, hogy mi az a szerelem ( biztosan tudja, csak, hogy meg tudja-e állapítani, hogy ez csak szeretet, vagy valami más/több ) akkor jó.
2020. nov. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!