Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van fiu lany kozott baratsag?
Nagyon,ismétlem NAGYON ritkán,de általában valamelyik félnek van hátsó szándéka,hogy legalább a barátja lehessen pl az adott lánynak,és szépen lassan próbál közeledni,de úgy,hogy ne tűnjön fel.
Van erre egy mondás,hogy létezik,de akkor a fiu b*zi
Szerintem nagyon ritka. Fiu haverjaim vannak, de olyan akivel mindent megbeszelek es akinek mindent elmondok olyan nincs, csak a volt baratomnak mondtam el mindent (ami ugye nem csak baratsag volt). 15/L
Bocsi az ekezetek miatt.
van hát, ez bizalom kérdése. általában pont az ilyen sztereotípiák miatt ritka.
az egyik fél úgyis azt hiszi, hogy a másik többet akar.
pont akkora sztereotípia, mint az, hogy amelyik fiú nem akar többet, az b_zi...:D
én például nem tartom magam annak, de vannak olyan emberek, akikről el tudom dönteni, hogy semmit nem akarnék tőlük...meg persze ők sem, de mint írtam, ez nagyrészben sosem alakul ki, mert mindig azt gondolják, hogy "persze, csak barátkozni akarok..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!