Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet fiu es lany kozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet fiu es lany kozott baratsag?

Figyelt kérdés

Egy iskolai feladathoz kellenenek ervek ellene es mellette miert igen miert nem?

Ugy kb 10 kene ellene/mellette

Es bocsi hogy nincs ekezet de telorol vagyok

2014. máj. 11. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet mert a fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk.
2014. máj. 11. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Haverság lehet,barátság nem!

A házid meg hagy ne én oldjam meg.-.-

2014. máj. 11. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Az egyik biztos erezni fog a masik irant vmit. Az indokom pedig a tapasztalat.
2014. máj. 11. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
csak ha mindketten rondának látják egymást.
2014. máj. 11. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
egy hónappal ezelőttig azt mondtam volna, hogy igen, persze, lehet barátság, hisz nekem is van egy fiú barátom, Ő a legjobb barátom már több mint 5 éve. Ma már a nemcsak a legjobb barátom, hanem a párom is, úgyhogy nem lehet. Ha elég ideig vagy jóban, tényleg jóban valakivel, akkor kialakul egyfajta kötődés. Az ilyen szeretetre épülő kapcsolatok talán jobban is kitartanak, mint a hirtelen ellobbanó szerelemre épülőek.
2014. máj. 11. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:

fiu és lány között van barátság.

Nő és férfi közt nincs.

Nem minden esetben de előbb utóbb az egyik fél többet fog érezni a másik iránt.És ha az érzések egyoldalúak akkor rá mehet a barátságuk.

Ezek a saját tapasztalataim.

Illetve akkor lehet ha a fiu homoszexuális.Ezzel nincs semmi probléma.

2014. máj. 11. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Ervek:

-kulonbozo nemek sokszor jobban megertik egymast

-segithetnek egymas parkereseseben

-megtudhatjak az ellenkezo nem titkait

Ellenervek:

-rizikos,hogy egymasbaszeretnek(es ebbol evidens a tobbi)

bocsi,de tobbet nem tudtam:(

2014. máj. 11. 22:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Oke koszonom a segitseget :)
2014. máj. 11. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindig hülyeségnek tartottam ezt a kérdést, megmondom miért, szerelmes egy emberbe szoktam lenni, na de most nekem rengeteg fiú barátom van, és sok tényleg nagyon közel áll hozzám, tehát van aki szinte olyan mintha a fiam lenne kb. mivel lassan már anyaként gondozom :D szóval itt vannak a fiúk, akiket nagyon szeretek, mindent megbeszélünk stb, de ettől függetlenül nekik is van barátnőjük nekem is van barátom és egyikünk sem gondol úgy a másikra, de még ha úgy is gondolnék az egyikre akkor is ott van még a többi, csak egy szívem van nem húsz-harminc, szóval ezért hülyeség ez a "fiú lány között nincs barátság"
2014. máj. 11. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: havárság szerintem is lehet. de az embernek nincsen 20-30 legjobb barátja. Ha úgy vesszük, nekem is van kb. 10 fiú barátom, de velük csak hülyülünk, néha egy-két komolyabb témát érintünk, segítek nekik párt találni, stb. De egy legjobb barátom volt...
2014. máj. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!