Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátság fiu és lány kozott, ha úgymond "volt koztuk valami"?
Figyelt kérdés
Van egy lány (nevezzuk Gizinek :D). Mikor megismertem akkor lassacskán beleszerettem, majd nem sikerult osszejonnunk. O osszejott egy másik sráccal és vele van már 2-3éve. Nekem is volt kozben más(ot meg nevezzuk Marcsinak :D). Aztán kaptam egy jo nagy szopatást marcsitol. Majd képbe kerult gizi és segített túlépni marcsin. Támogatott meg minden. Gizinek nincsennek nagyon fiu barátai, de én fontos vagyok neki. Rám barátként tekint (ezt mondja). De én meg nem az a segítokész rendesfiu vagyok. Szoval nemtom miért tekint rám barátként, mikor sokkal rendesebb barátokra is szert tehetne. Szoval ez most mi? Tényleg igazi barátság, vagy csak valami torzszulemény? :D2013. jún. 2. 15:41
2/7 anonim válasza:
Sztem nincs. Ha nem jottok ossze, annak nyilvan megvan az oka, de nem hiszem, hogy lenne fiu-lany baratsag.
3/7 A kérdező kommentje:
nemigazán vagyok nála talomban, mert megtudta h mostanában vannak egyéjszakás kalandjaim meg stb. Nem mondja ki, de tudom h zavarja, meg a bulizások is, amin iszogatunk. Ezeket elitéli, de akkor rám mégis miért teknt barátként?
2013. jún. 2. 15:50
4/7 anonim válasza:
Egyaltalan mit akarsz ettol a lanytol? Nem most ismerkedtetek ossze, neki is volt valakije, neked is. Szereted es akarod, hogy tobb legyen; vagy csak ertelmezni szeretned a koztetek levo dolgot, amugy meg nem akarsz tobbet?
5/7 A kérdező kommentje:
féreértettél :) neki most is megvan az a fiu. Nem akarom megfurni a kapcsolatukat meg ilyenek, de oszinte leszek nem tudok rá ugy tekinteni, mint egy átlagos lányra. De nem vagyok szerelmes! én csak most jolérzem magam vele. A kérdést meg azért tettem fel, h pl. egy lány h áll ehez a témához. Vagy ha o beleképzlné magát ebbe a helyzetbe, akkor mit miért tenne.
2013. jún. 2. 16:09
6/7 anonim válasza:
Hat jo. Szoval sztem tenyleg nincs baratsag fiu es lany kozt, elobb utobb valamelyik fel (vagy akar mindketten) tobbet erez majd. Ezen az sem valtoztat, hogy ti most nyilvan "csak" baratok vagytok. Adott ket ember, akik jol megertik egymast, jol erzik magukat egyutt es van valami ami miatt nem "ugy" neznek egymasra. Jelen esetben neki van valakije, te pedig tiszteletben tartod, ami szep dolog. A lanyok gyakran empatikusabbak, mint a fiuk, ezert fordulthat elo, hogy akkor is torodik veled, ha te magad ugy erzed nem erdemled meg. Szeret teged, mint embert es ha bajban vagy, vagy vigasztalasra szorulsz segiteni akar rajtad. Nincs azzal baj, hogy nem ugy nezel ra, mint egy atlagos lanyra, jobban kotodsz hozza, mint masokhoz ennyi az egesz. Erezd jol magad vele, a tobbin nem kell feltetlenul agyalni. Mikor valaki azt kerdezi van-e fiu-lany baratsag?, altalaban ugy erti lehet-e ugy baratja az illeto, mint pl. a tobbi fiu haverja/baratja. Erre mondtam, hogy ilyen nincs, mert eleve kulonbozunk annyira, hogy ilyesmiert ne a masik nemet keressuk. Megnezheted vele mondjuk a hetvegi F1 futamot, ha erdekli, de ettol o meg nem lesz fiu es nem fogja ugy latni a vilagot, mint te vagy a tobbi srac. Lehettek baratok, ha ugy dontotok, de nem lesz olyan baratod, mint amilyen egy fiu lenne. Ez persze nem jeletni azt, hogy ne lehetnetek igaz baratok, sot :).
7/7 A kérdező kommentje:
koszi az értelmes választ :)
2013. jún. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!