Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy Tifani Annabell kérdése:
Már nem szeretem?
Figyelt kérdés
Nem érzek semmit mikor küld képet,ha meglátom,ha csókolózunk. Ha nem ír nem csinalok belőle nagy gondot de ha mással van az rosszul esik. Segítő válaszokat tanácsokat szeretnék hogy mit tegyek azért hogy ne érezzek így.2017. ápr. 4. 18:25
1/5 anonim válasza:
Próbáld ezt neki is elmondani, megbeszélni vele. Mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, együtt éltek? Szerintem, amíg mindketten tenni akartok a kapcsolatért, addig semmi nincs veszve. Persze, ha nem csak annyi a mozgatórugója, hogy féltékeny lennél, ha mással lenne (hanem pl. vannak közös tervek, célok, jól kijöttök egymással, stb.).
2/5 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 evesek vagyunk ő nagyon szeret engem latszik is. Szeretne a fiúm velem lenni és velem kepzeli el a jövőét,de most hogy szakított semmit se erzek hogy harcolni akarok erte
..
2017. ápr. 4. 18:43
3/5 A kérdező kommentje:
Jol elvoltunk szerettem vele lenni..
2017. ápr. 4. 18:43
4/5 anonim válasza:
Elmúlt a szerelem.
Erről kevesebb vers és film szól, mint a szerelem fellángolásárol, de ez is az élet része.
Persze még szereted es ragaszkodsz hozza, mi t ahogy egy megunt játékhoz is ragaszkodsz még egy ideig. De nincs sok értelme sokáig hazudni magadnak, főleg ilyen fiatalon. Ennek vége. Fogadd el es utána engedjétek el egymást. Ha mar egyikotok sem szerelmes, barátok még maradhattok ettől. De ez, addig amíg az egyik még szerelmes, nem megy.
5/5 anonim válasza:
Van, hogy elmúlik valami. Én anno az exemmel kétszer szakítottam, ő szerzett más csajt (nem komoly továbblépésről volt szó) de egyrészt féltékeny lettem másrészt "nem tudtam nélküle élni", (valójában csak nem akartam), de évekkel később már azt mondom, bolond voltam. Hagyni kell elmúlni az érzéseket, ha egyszer már megingott. Ne törődj vele, kerüld és akkor nem lesz rossz érzés ha mással látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!