Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít nagy dolognak az, hogy lányként szeretem a lábfétist?
talán azért, mert a lányoknál ritkább ez, vagy ritkábban vállalják fel
24F
Azért, mert rendkívül ritka dolognak számít ez a nőknél, szinte csak a neten látni róla ezt-azt, a valóságban nem. Írhatnál róla, hogy mi tetszik benne, mit próbáltál már ki, stb.
Szuper, ha egy ilyen barátnőt találnék.
Egyszer még jó régen kb 2004 nyarán egy haverommal voltam a ZP-ben bulizni a Petőfi híd budai lábánál, összejöttünk két csajjal. Az egyik lány nagyon szép volt, kb 160cm, szőke, vékony, feszes mellek, popsi, szép lábak. A csajok kitalálták, hogy menjünk fel velük újpestre egy lány ismerősükhöz iszogani, dumálni meg hülyéskedni :).
Na ez a lány ismerősük totálisan rá volt gerjedve a szép szőke csajszinak a lábára :), valami hihetetlen módon! Mondta, hogy rettenetesen felizgatja a lába. Persze minket is :D. Nem volt semmi komolyabb amúgy, hajnalig ott voltunk náluk , számot cseréltünk meg végig iszogattunk reggelig, de aztán nem lett folytatása a dolognak, többet nem találkoztunk.
Na itt találkoztam életemben először olyan lánnyal aki lábfétises volt, mondjuk érdekes módon pont egy női lábra izgult fel :). 36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!