Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem? 15/L
Csak óvatosan. Az, hogy együtt alszol vele, nem garancia arra, hogy szerelmes beléd (nem lehangolni akarlak). A barátok szoktak néha egymással aludni, akár különböző neműek, akár nem. Én a helyedben valahogy megpróbálnám kideríteni, hogy többet érez-e irántad barátságnál. De egyszer el kell neki mondanod, hogy szerelmes vagy belé (egy idő után egyre jobban aggasztani fog ez a dolog).
Sok sikert!
15/l
Légyszi majd privátban értesítenél, hogy hogy, s mint cselekedtél, és hogy mi történt?
Kétesélyes...szerintem tetszesz neki, de, hogy szeretne-e többet, azt ennyiből nem tudni.
Idővel kifog derülni. Hátha..:)
Nekem is van egy fiú barátom mi is nagyon jóba vagyunk igaz még nem aludtam vele, de mindig ölelgetjük egymást stb.
És van barátnője nekem meg barátom.
Szoval nem biztos, hogy ő is többet érez.
Majd légyszíves írd meg, hogy mi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!