Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem? 15/L

Figyelt kérdés
Annyi a sztori, hogy van egy srác, akit egy éve ismertem meg. Amikor megismertem, utána 1-2 hónapra rá megbeszéltük, hogy nem lesz több barátságnál. Ez eddig rendben is volt, csakhogy én mostanában egyre többet érzek iránta. Öleljük egymást, volt hogy összebújva aludtunk, meg ilyenek. Lehetséges, hogy többről van szó az ő részéről is? Nagyon örülnék neki..
2017. ápr. 4. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, figyelj én nem alszok olyannal együtt aki nem jön be, szóval az 100% h tetszel neki
2017. ápr. 4. 17:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) most nagyon megnyugtattál :D és az a része hogy megbeszéltük hogy nem lesz több, feledésbe fog kerülni?
2017. ápr. 4. 17:52
 3/6 CFB ***** válasza:

Csak óvatosan. Az, hogy együtt alszol vele, nem garancia arra, hogy szerelmes beléd (nem lehangolni akarlak). A barátok szoktak néha egymással aludni, akár különböző neműek, akár nem. Én a helyedben valahogy megpróbálnám kideríteni, hogy többet érez-e irántad barátságnál. De egyszer el kell neki mondanod, hogy szerelmes vagy belé (egy idő után egyre jobban aggasztani fog ez a dolog).

Sok sikert!

15/l

Légyszi majd privátban értesítenél, hogy hogy, s mint cselekedtél, és hogy mi történt?

2017. ápr. 4. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Kétesélyes...szerintem tetszesz neki, de, hogy szeretne-e többet, azt ennyiből nem tudni.

Idővel kifog derülni. Hátha..:)

2017. ápr. 4. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Ebben reménykedem én is :)
2017. ápr. 4. 19:08
 6/6 anonim válasza:

Nekem is van egy fiú barátom mi is nagyon jóba vagyunk igaz még nem aludtam vele, de mindig ölelgetjük egymást stb.

És van barátnője nekem meg barátom.

Szoval nem biztos, hogy ő is többet érez.

Majd légyszíves írd meg, hogy mi történt!

2017. ápr. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!