Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Internetes" barátságból szerelem?
Most kerültem be a gimibe szeptemberben, és egy évfolyamtársammal november eleje óta minden egyes nap beszélünk, nagyon nagyon jóban lettünk, néha hívásban is beszélünk. Sokszor viccelődünk avval, hogy mi történne ha éppen együtt lennénk, és akkor ilyen "huncut" dolgokat írunk, persze a keményebb részeket én sem gondolom komolyan, de alapvetően van igazság abban amit írok, de ő ezt nem hiszem, hogy tudja. Írjuk egymásnak, hogy szeretlek, ez teljesen komoly, felőle is és felőlem is, de az én részemről ebben még talán több is van. Élőben nem igazán beszélünk, nem tudom miért, sosincs rá elegendő alkalom. Egyszer voltunk korizni és moziban ugyanavval a társasággal, nyilván beszéltünk, de erről még barátság se jut nagyon eszembe, nem hogy több, röviden inkább csak netes barátok vagyunk, de abból a legerôsebb fajta. Írta már, hogy soha nem jönne velem össze mert már annyira közel vagyok hozzá, de én úgy gondolom, hogy élőben még sok minden lehet, ismerjük egymást, de élőben ez más, még nem alakult ki szerintem az a kötelék, ami megakadályozna egy kapcsolatot közöttünk. Ha most elmondanám neki, hogy számomra ő több, biztos vagyok benne, hogy visszautasítana, mert csak a netes oldalam ismeri nagyjából és avval totál barát zónában van, de ha találkoznánk... ki tudja. Vélemények? Szerintetek ebből lehet valami vagy hagyjam?
15/L #justfriendsproblems
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!