Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem érdeklem őt?
Mit csináljak? Már próbáltam elhívni ide-oda, de észre sem vesz.. Úgy csinál, mintha nem hallaná, hogy szólok neki, meg ilyenek.. Ezzel nagyon megbánt..
Mielőtt beleszerettem, nagyon jó barátok voltunk, és egyből, miután megtudta, hogy szeretem, teljesen elkezdett kerülni.
Mit csinálhatnék? Nagyon szeretem, nem szeretnék lemondani róla..
Én 14 vagyok, de nem a dili fajta. Nem vagyok beképzelt, "érett" vagyok, szóval a korom miatt kérlek ne szólj le...:)
Hát, már barátok se vagyunk.. Hiányzik nagyon..💔
Igen mert velem van elfoglalva, de nem kell ra haragudnod ezt megkell neki bocsajtanod mert egyertelmuen jobban bejovok neki.
F.
Nem leszólásnak szántam a kort. Sosem kötöttem az érettséget és intelligenciát a korhoz, nagy butaság lenne - meg talán kicsit felszínes is.
Hát nem tudom, nincs ötletem. :/ Esetleg haverjaitól érdeklődj, hogy miért ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!