Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy Pánszexuális fiúhoz?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút aki nekem nagyon szimpatikus kívül belül és megtudtam róla, hogy Pánszexuális.
(Ami ugye azt jelenti, hogy a lélekbe lesz szerelmes.)
Nem vagyok nagy ismerkedős, és nem igazán vannak tapasztalataim, de úgy gondolom ebben az esetben máshogy kell megközelítenem a helyzetet, mintha hetero lenne.
Ebben kérnék tanácsot.:)
Egy fiatal felnőtt lány.
2017. márc. 30. 15:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kell másként közeledni mint egy heterohoz. Ha a lélekbe lesz szerelmes akkor ugyanaz legyél kedves közvetlen nyitott személyiség. Főként elfogadó de ahogy az írásod olvasom neked ezzel nem lesz gond :) közeledj hozzá aztán csak alakul valahogy. Csak azért mert más a sexuális beállitotsága ő is ember.
2/2 anonim válasza:
picit én is annak vagyok mondható, mostanában nagyon sok lánynál az van, hogy a belső fog meg.
légy kedves vele, öleld át stb, nekem ez tetszik ha így közeledik valaki pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!