Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan közeledjek felé?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés

Szóval szerelmes vagyok egy fiúba. Nagyon ugy veszem észre, hogy kölcsönösen érez (sokat szemezunk, keresi a tarsasagomat, mosolyog rám eleg sokszor, észreveszem néha, hogy engem néz azzal a szerelmes, átható tekintettel stb.).

2 hete tartanak ezek a jelzések.

Valahogy közeledni szeretnek fele.

Tudom, hogy sok olyan valasz fog érkezni, hogy "Koszonj ra". Eddig oké, de megis mit mondjak neki?

A tippeitekhez PLS írjatok példát is, ha lehet, meg ilyeneket (pl. beszélgess vele ---> a suliról (mondjuk erről biztos nem fogunk, mert a srác nem kimondottan van oda érte XD))

Köszi a válaszokat!!! ❤

2017. jan. 17. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj rám privátba, mert nekem is ugyanez a problémám csak egy lánnyal.
2017. jan. 17. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Amúgy ha nem tudod miről beszélj vele, akkor tökmindegy, hagyd a fenébe, mert hiába jönnél vele össze, csak ülnétek egymás mellett szótlanul? Esetleg tudd meg hogy mi iránt érdeklődik, hobbik stb és ha van közös bennetek akkor egyértelmű, hogy miről beszélj vele. ha nincs, akkor inkább ne őt hajtsd, hanem mást, akivel van közös témátok.
2017. jan. 17. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Van közös témánk, csak egy példa volt amit a magyarázatban írtam :3
2017. jan. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!