Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek felé?
Nyolcadikos lány vagyok, és van egy tizedikes fiú aki nagyon tetszik. Eddig még csak kiszemeltem volt, de most már ez több ennél részemről..
Ismerem néhány tulajdonságát, tehát ez nem csak külső kinézetre szimpátia....
És tudom hogy a fiúk szoktak kezdeményezni, de nagyon meg szeretném ismerni, szóval mit ajánlotok, hogyan kezdeményezzek vele beszélgetést?
(Facebook kilőve)
Beszéltél már vele bárhol? Nem tudom hova valósi vagy, de ha jár le a városotokba, lemehetnél, buliban lehet egy pohár bor után fesztelenebb vagy, részegen ne! esetleg egy közös ismerős sokat segítene ha bemutatna.
Ha tudod milyen zenét hallgat, véletlen lehet az csengőd vagy csak szóbahozhatod mint upcoming koncert- az talán nem olyan feltűnő. Éés máris damnn te is hallgatod?:D Vagy ráküldhetsz körsnapet a zenével, ha érdekled reagál, kapvakap az allkalmon.
Valami sport vagy ilyen különóra kapcsánm is beszélhetnél vele, felveheted snapchatenm, kövesd be instán, mittudomén, csak ha nem fbn akarsz írni ne várj a csodára, nyitottan nyugodtan mint egy haverral beszélj vele. Képzeld el magad kívülről, nekem ez segített. Hogyan szeretnél beszélni vele aztán ugye apró hint-ek vállvillantós póló nem hivalkodó de tudatalatt is szexi, kis vörös árnyalat a szádra, ezek már túlmennek, de beszélgetést ha te szeretnél kezdeményezni valahogy kell.
Nem egy fiút ismerek aki kijelentette, akármilyen álomnője van épp/ismeri ha a cdsaj nem kezdeményez ő tutinem soha :D Szóval az ő szemszögéből, ha nyugodt vagy és nem égeted le magad a fanolással, megmaradsz egy ari csajnak akivel beszélt- ha ez a legrosszabb, a legjobb meg hogy együtt lesztek miért ne?
Ha fszságot írtam ne csesszetek le segíteni akarok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!