Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyképű csajt, hogy kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyképű csajt, hogy kell felszedni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok akinek jó nagy arca van mert tudja magáról, hogy szép és ez kábé sugárzik is róla. Külsőre jól nézek ki sok csajnak bejövök ezzel talán nem lehet gond, meg egyik haverom követi instán és kábé olyan srácokat kedvelget mint amilyen én vagyok -mármint külsőre- és pasija sincs jelenleg. Szomszéd suliba jár ha elmegy mellettem összenézünk. Viszont a múltkor ültünk egy padon egyik barátnőmmel (azaz lány barát :D) és ő meg ott előtte várt buszra és én tökre akartam kezdeményezni de meglátta, hogy ott vagyok és direkt rám sem nézett csak háttal állt meg arrébb ment. Szóval nehéz eset, ha legközelebb meglátom tuti leszólítom bár nem szeretem ha bunkóznak velem de neki elnézném.

Aztán lehet tök rendes lány. Meg akarom ismerni.

2017. márc. 28. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Bonyolult, én nem vagyok a legszebb, de engem ez nem érdekel, úgyhogy én az a fajta fiú vagyok akiért a szép lányoknak is megkell szenvedni :'D
2017. márc. 28. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy egy ilyen csajjal pont nem úgy lehet összejönni, hogy "de neki elnézném"....
2017. márc. 28. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt arra értettem, hogy hajlandó vagyok esélyt adni neki mert jól néz ki nagyon bejön. De egyébként a falra másztam eddig az ilyen csajoktól inkább a kis cuki lányok jöttek be, az ilyenekkel csak veszekedtem vagy se veled se nélküled kapcsolatom volt. Viszont utólag mindig nagyon okos voltam már és rájöttem, hogy mit rontottam el
2017. márc. 28. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:
De akkor áruld csak el hogy kell egy ilyen csajjal összejönni :D
2017. márc. 28. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

ugyan úgy, mint egy átlagossal.

Én az eddigi tapasztalataim alapján kimerem jelenti, hogy nem a külsőn múlik a siker. Kevésbé szép lány is lehet mindenkivel szemben elutasító, és nagyon szép lány is lehet olyan, akit bárki megfektet.

Szóval ugyanúgy mint bárki mást;)

De ha nagyszájú, akkor annyi előnyben vagy, hogy könnyebben megy vele a beszélgetés. Persze ha kölcsönös a szimpátia.

2017. márc. 28. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!