Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy csajt se felszedni? (A többi lent)
Rossz lányoknál próbálkozol.
És az előző két válaszoló válasza
Ha hosszútávú kapcsolatot akarsz, akkor nem úgy kell felszedni egy csajt, hogy fel akarod szedni, ezt egy másik válaszoló is írta. Hidd el, minden lány tudja, hogy milyen szándékaid vannak, férfiak közt szólva a nők sokkal jobban odafigyelnek az olyan gesztusokra, mozdulatkora, bármilyen viselkedésre, amit te lehet, hogy nem is tudsz, hogy csinálsz.
Ha egy jó kapcsolatot szeretnél, barátkozz előbb. Az én barátnőmet sem úgy ismertem meg, hogy fel akartam szedni. Előbb megismertük egymást, sokat beszélgettünk, viccelődtünk, és fokozatosan alakult az egész kapcsolattá, viszont ezalatt az idő alatt volt időnk megismerni egymást. Azok a kapcsolatok, amiknek vége hét-hónap alatt pontosan azért olyanok, mert nem így kezdődtek. Szóval az én tanácsom az, hogy menj és ismerkedj meg lányokkal, beszélgess velük, keress közös érdeklődést, stb.
De ha csak meg akarsz valakit fektetni, akkor viszont nem árt, ha önbizalmat növesztesz magadnak, mert azok a csajok, akik nem akarnak sokkal többet, azt szeretik. A terepbiciklizés is egy jó kezdet, de sokat segít, ha eljátsz heti min. 3szor edzeni (ez legalábbis nálam segített a te korodban, egy hónap után kér csaj is elkezdett rám tapadni).
Az a baj, hogy ennyivel nem lehet kapcsolatot építeni, hogy kockahasad van és terepbiciklizel. Főleg mert a lányok 90%-a azt se tudja mi az.
Ismerkedj.
Ne rögtön akarj kapcsolatot az ismerkedéssel.
Ahogyan írták is.
Találkozzatok és beszélhessetek sokat, ha nem is csak kettesben, de közös barátokkal együtt, így talán a gátlásaid is kisebbek lesznek, hogy vagytok ketten és nem kell kötelességszerűen szórakoztatnod úgy egy lányt, hogy nem tudod mi az amit szeret, mihez van kedve.
Majd ha úgy érzed, hogy jól elvagytok, akkor elhívni kettesben találkára.
Pár alkalom után te is érezni fogod, hogy akarsz-e többet és a lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!