Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám felszedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám felszedni?

Figyelt kérdés

Tapasztaltak.

Van egy lány aki tetszik nekem ..azt nm tudom hogy szedhetném fel.

Ez a helyzet :

Megismertem Fb-ről az egyik haverom mondta és barátok vagyunk meg minden.

Hogy szedhetném fel Fb-n ha ilyen messze lakom tőlee ...

PLS Példát.

2016. nov. 29. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha Facebookon ismerted meg és ott is akarsz össze jönni vele, akkor már ne is haragudj, de ennek a kapcsolatnak nem lenne semmi jövője. Nem akarlak elkeseríteni, de ha élőben nem ismered, akkor csak a számítógépet szereted. Kapcsold ki a Facebookot, menj ki az utcára és ismerkedj élőben. A lányok is többre fognak tartani, és hidd el, a kapcsolatod is tartósabb lesz. Ha mindenáron ezt a lányt akarod, akkor ne legyél már ilyen puhány és hívd el egy igazi randira. Oké, hogy messze laktok, de ha már komolyabb dolgokat is akarsz tőle, akkor legyél annyira férfi, hogy te utazol oda hozzá.

/egy lány/

2016. nov. 29. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérlek ne azt írd hogy "felszedni" mert ez egy rossz kifejezés.
2016. nov. 29. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!